Döntés

Mi lesz a családdal? Erre készül Lékai-Kiss Ramóna férje

Bors

Létrehozva: 2022.08.02.

A kézilabdázó döntött a jövőjéről.

Hiába volt érvényes a szerződése, nem marad Veszprémben, Európa egyik legjobb csapatában Lékai Máté. A válogatott kézilabdázó csupán harmadik-negyedik számú irányító lehetett volna a bajnoki ezüstérmesnél, ezért maga kérte, hogy inkább bontsák fel a szerződését. Lékai-Kiss Ramóna férjét szóba hozták a lengyel Plock mellett a portugál Benficával és a spanyol Barcelonával is, ő azonban nem készül arra, hogy külföldre igazoljon.


Nem arról van szó, hogy a játékost nem engedi el Ramóna. Máté számára a legfontosabb a család, nem akarja itthagyni szeretteit 

– utalt arra a Bors informátora, hogy Lékai él-hal feleségéért és fiukért, Noelért.

Amikor megjelentek a hírek a külföldi lehetőségekről, a TV2 csinos műsorvezetője – akit munkája ezer szállal köt Magyarországhoz – is közös képet posztolt hármójukról, jelezve, csak így tudják elképzelni az életüket.


Lékai előtt most magyarországi lehetőségek vannak, de nagyon úgy néz ki, hogy a Bajnokok Ligájáról le kell mondania. Veszprém mellett ugyanis Szegeden sem fér be a keretbe. A Bors úgy tudja, hogy a játékos következő klubja a Ferencváros, vagy a Balatonfüred lesz. Lakhely szempontjából mindkettő ideális, s ezek a csapatok is érdekeltek a nemzetközi kupákban, ezért az irányítónak az európai porondról sem kell lemondania. S mivel jóval több játéklehetőséget fog kapni, amiatt sem kell aggódnia, hogy kimarad a válogatott keretéből. A nemzeti együttesben posztján elsőszámú választás Lékai, ez jó eséllyel a jövőben is így lesz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek