DILEMMA

Elárulta a bennfentes, erre készül Lékai-Kiss Ramóna férje

Bors

Létrehozva: 2022.07.18.

Módosítva: 2022.07.18.

Nem könnyű meghozni egy ilyen döntést.

Lengyel csapat jelentkezett be Lékai Mátéért a Veszprém kézilabdacsapatánál. Nem csoda, a válogatott irányító nagyon kevés lehetőséget kapott az elmúlt szezonban, éppen ezért érezte azt a Wisla Plock, hogy könnyen megszerezhető lenne. Egy dologgal azonban nem számoltak… Lékai információnk szerint semmiképpen nem szeretne távházasságban élni, feleségét, Lékai-Kiss Ramónát pedig munkája Magyarországhoz köti, több műsort is vezet a TV2 csatornájánál. Emiatt is dönthet úgy a 34 éves kézis, hogy jobb a veszprémi pad, mint az állandó játék.
 

Máté biztos, hogy nem dobja el a veszprémi esélyt egy bizonytalan lengyel légióséletért, távol a családjától – mondta a neve elhallgatását kérő informátor a Borsnak.

Fotó: Török Attila


Lékait egyébként itthon még Szegedre igazolhatna, ám ott se lenne biztosan alapember. A Ferencváros pedig nem tudna annyit fizetni, mint a Veszprém, ahol a legjobbak havi 10 millió forintos fizetést is kapnak. 

Marad tehát minden bizonnyal Veszprémben, ahol meg kell harcolnia a helyéért, mivel az idei bajnoki döntőre be sem nevezték, s a BL vesztes elődöntőjében sem lépett pályára. De a legfontosabb, hogy nem kell elszakadnia Ramónától, s kisfiuktól, Noétól.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek