Sport

Bajnokok Ligája: Ancelotti előre retteg Kassaitól

Bors

Létrehozva: 2018.10.03.

Forrás: Reuters, AFP

Ismét farkasszemet nézhet egymással a magyar játékvezető, Kassai Viktor és Carlo Ancelotti a Napoli–Liverpool BL-meccsen. A hazaiak olasz sztáredzője másfél évvel ezelőtt élesen bírálta a bírót, mondván, téves ítéletei miatt esett ki a Bajnokok Ligája ne­gyeddöntőjében akkori csapata, a Bayern München a Real Madrid ellen. A találkozót hosszabbítás után nyerték meg 4-2-re a spanyolok. A háromszoros BL-győztes tréner két kulcsfontosságú szituációt nehezményezett akkoriban: Cristiano Ronaldo gólját, amely lesről született, és játékosának, Arturo Vidalnak a kiállítását. A meccs után megjegyezte: be kellene vezetni a BL-ben is a videobírós rendszert.

Csípős

Kassai 2017-ben indiszponáltan vezette a Real–Ba­yernt. Félő, bármilyen összeszedett is lesz ezúttal Nápolyban, ha a hazaiak kikapnak, megint ő lesz a bűnbak. Turcsik Norbert

– Ha a játékvezető nem hibázott volna ennyit, ki tudja, mi történik. Ezek egyértelmű tévedések voltak. Beszéltem a bíró­val a meccs után, és mondtam neki, hogy „szép munka volt”. A bíró teljesítménye rosszabb volt, mint a miénk – fogalmazott Ancelotti.

„Kassai, avagy amikor Ancelotti megváltoztatta véleményét a VAR-ról” címmel elevenítette fel a történteket a Corriere dello Sport napilap. Az újság meglehetősen gúnyosan utal arra, hogy az olasz szakember sokáig video­bíró-ellenes volt, ám az olasz bajnokságban jól működik a rendszer, és most már a BL-ben is bevezettetné.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek