Sport

Bizarr halált halt szurkolójáért játszik Brazília

Sz. S., K. B.

Létrehozva: 2018.07.02.

<p>Nyolcaddöntő: Brazília – Mexikó, Ma 16.00, tv: M4 Sport</p>

Felfoghatatlan tragédia árnyékolja be az eddig verhetetlen Brazília szereplését. A csoportkörből való továbbjutás ünneplése közben életét vesztette egy 30 éves szurkolóhölgy. Tamra Maiochi a brazíliai Sao Paulo délkeleti részén, Itatiban barátai társaságában drukkolta ki nemzeti csapatuk győzelmét Szerbia ellen.

A rendőrségi be­számoló szerint a nő a meccs végét jelentő hármas sípszó után felugrott a kanapéról. Egyik kezében a telefonját, másikban egy borral teli kristálypoharat fogott, azonban elveszítette az egyensúlyát. A földre zuhanó pohár darabokra tört, amibe aztán Tamra beleesett, az egyik szilánk beleállt a nyakába és elvágta az ütőerét.

Barátai kétségbeesetten próbálták zsebkendőkkel elállítani az erős vérzést, de hiába, a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az éle­tét. Hazája válogatottja most az elhunyt szurkolójáért is játszik a nyolcaddöntőben.

Nem csoda, ha a brazilok legjobbja, Neymar nem aggódik. 

– Miután balhátvédünk, Marcelo rendben, a védelmünk áttörhetetlen, mi meg elöl tesszük a dolgunkat – mondta Neymar. 

A mexikóiak csapatkapitánya, Andrés Guardado szerint viszont sok múlik majd a játékvezetőn.

– Ha nem veszi be Neymar műeséseit, akkor nem félek – fogalmazott a játékos. Mexikó amúgy sohasem nyert még vb-meccset Brazília ellen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek