Sport

Tillát a legnagyobb titkokba is beavatták a pólósok

Bors

Létrehozva: 2013.10.30.

A Propaganda csütörtöki adásában a TV2-n Nagy Viktor lesz Tilla egyik riportalanya. A műsorvezető elutazik Szegedre és egy teljes napot tölt a pólóvilágklasszis kapussal. Biciklivel mennek az uszodába, ahol Tillát is beengedik a vízbe. Viktor elmeséli, hogy ő nemigen jár bulizni, minden szabad percet inkább a családjával tölt.

– Nekem ez nem teher, ebből élünk, de nem tudom úgy felfogni, mint munka, inkább játék – mondta Nagy Viktor, aki azt is elmesélte, hogy a szövetségi kapitány Benedek Tibortól kapott csuklószorítóban játszik, ami megnyugtatja. Azt viszont szégyelli, hogy olykor meccs elején feszült, amit ő nem is érzékel, csak ha a tévében visszanézi, akkor látja, hogy ezekben a percekben olykor csúnyán káromkodik.

Tillát lenyűgözték a szegedi vízipólósok, az, hogy milyen állóképességük van, és hogy milyen komoly csatákat nyernek meg a víz alatt is. – Az első meglepetés a számomra az volt, hogy mennyire erősek ezek a srácok, mennyire könnyűnek tűnik lebegni a vízen, közben micsoda meló van mögötte – mondta. – Míg a focisták, ha kifáradnak, megállnak és ki tudják fújni magukat egy kicsit, a pólósoknak erre semmi esélye, ha semmi sem történik, nekik akkor is dolgozni kell azért, hogy a felszínen maradjanak. 

Az ellenfél tagjai labdaszerzés céljából ütnek-rúgnak, ez egy kemény sport és én megkértem Viktort, hogy mutassa meg, mi minden történik a látványos gólokon kívül. A tévés közvetítéseken látjuk a szép taktikai megoldásokat, látjuk, milyen stratégiát követve nyernek a srácok, látjuk a csodálatos egyéni teljesítmény, de ott a víz alatti világ, ott ugyanúgy meg kell nyerni a meccseket.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek