Sport

Kutyájával csajozott Kurucz Péter

lesti

2013. június 20. csütörtök 11:15

Kurucz Péter, a Siófok focikapusa az elmúlt egy évben kedvelte meg a vitorlázást a magyar tengeren, maradék szabadidejét pedig kiskutyájával tölti, akinek segítségével sok-sok kalandban volt része.

Különleges kapcsolat és számtalan élmény fűzi Pompáshoz, a Yorkshire terrierhez a korábbi utánpótlás-válogatott labdarúgót. – A kutyus nagyon jó szárnysegéd volt, bárhová vittem, rajongtak érte a lányok. Ez azonban már a múlté, hiszen megtaláltam a párom, akit nagyon szeretek, úgyhogy Pompás már élheti a mindennapi kutyák életét. Ugyanakkor soha nem tudom majd meghálálni neki azt a sok segítséget – árulta el a kapus, akit nemrégiben hírbe hoztak a Ferencvárossal.

– Örültem annak, hogy megkeresett a Fradi. Csodálatos élmény lenne, ha Magyarország legismertebb csapatában védhetnék. A 25 esztendős kapus a Láng Vasas SK-ban nevelkedett, onnan került az Újpest ificsapatához, ahonnan egyenes út vezetett az angol másodosztályban szereplő West Hambe. Itt szeretett bele a brit fővárosba.

– Sajnos Angliában nem tudtam bizonyítani, hogy helyem van a kezdő csapatban – tette hozzá Péter. – A legrosszabbkor jöttek a sérülések, melyek miatt sokat ki kellet hagynom. Szerencsére Bogdán Ádámmal közel laktunk egymáshoz, ő segített átvészelnem a nehezebb időszakokat.

Kurucz végül tavaly közös megegyezéssel bontott szerződést a kelet-londoni együttessel, így került Siófokra. – Nagyszerű a Balaton mellett élni, itt szerettem bele a vitorlázásba – ecsetelte. – Remek kikapcsolódásnak tartom, imádok kint lenni a vízen, persze csak kísérettel lehet, mert még nem tudtam megszerezni a megfelelő jogosítványt.

– A nyáron több időt szeretnék eltölteni a családommal és a barátaimmal, azonban nem szabad elengedni magamat, hiszen a Fradi bármikor jelentkezhet, és akkor csúcsformában kell lennem. Tudjuk, hogy milyen tábora van az Üllő úti egyesületnek: korábbi újpestiként bizonyára duplán meg kell felelnem a zöld-fehér drukkereknek. 

További cikkek

Gyász

Igazi harcos volt, Csollány Szilveszter sok pofont kapott az élettől

Gyász

Nem Csollány Szilveszteré az első, értelmetlenül korai halál a 2000-es olimpia magyar dobogósai közül

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

mindmegette.hu

Elképesztő fogyássztori: 65 kilót fogyott a 20 éves Lili, elárulja, hogyan

origo.hu

Rengeteg autóst érint ez a január végi határidő, sokan elfelejthették

kemma.hu

Felborult az autó Vértesszőlősön, a sofőrt kórházba vitték

origo.hu

Múzeumként nyitottak meg egy 5. századi bizánci templomot Gázában

nemzetisport.hu

Női kézi MK: az Óvár kikapott a Kisvárdától; fölényesen nyert a Vác

vg.hu

Egyre rosszabb a járványhelyzet Romániában

magyarnemzet.hu

Mellbevágó tények derültek ki az SZFE korábbi működéséről

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

origo.hu

Rejtély az első thaiföldi kísértethajó eredete, az ország külső segítséget kért