Sport

Rátaposott ellenfele fejére Ibrahimovic

(turcsik)

Létrehozva: 2012.12.17.

Ismét keménykedett Zlatan Ibrahimovic, a PSG svéd válogatott csatára. A zsenialitása mellett brutalitásáról elhíresült támadó a lyoni Dejan Lovren fejére és kezére taposott rá.

Brutális jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik vasárnap este a PSG–Lyon (1-0) francia rangadót választották kikapcsolódásként.

A csodálatos megmozdulásairól és agresszív viselkedéséről egyaránt ismert Ibrahimovic ugyanis éles stoplisaival rálépett az ellenfél játékosának, Dejan Lovrennek a fejére és kezére a meccsen.

A futballpályára nem illő jelenetet a ámokfutó svéd elképesztő módon figyelmeztetés nélkül megúszta, ám az elszenvedő játékos bejelentette, nem hagyja annyiban az esetet.

– Mindenki azt mondta nekem, hogy a csatár szándékosan taposott meg – mondta a védő. – Bárhogy is volt, azóta borzasztóan fáj a fejem. Szerintem igen durván viselkedett Ibrahimovic, de majd az illetékesek eldöntik, érdemel-e büntetést.

A Lyon elnöke, Jean-Michel Aulasnak kétsége sincs afelől, hogy a svéd szándékosan akart sérülést okozni.

– Biztos vagyok benne, hogy direkt csinálta. Utálok ilyen megmozdulást a pályán látni.
Ibra korábban is több galibát okozott már. Amikor például még a Milanban játszott, egy edzésen az egyik csapattársát „javító szándékkal”, hátulról fejbe rúgta.....
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek