PR Cikkek

Alappillérek a B2B technológia világában (x)

Létrehozva: 2022.03.17.

A folyamatautomatizálás fő elemei a B2B világban, amelyekre számos gyártással foglalkozó cég támaszkodik, az ipari számítógépek. Számítógépek, amelyek sokkal magasabb követelményeket támasztanak a teljesítmény, a minőség és a pontosság tekintetében, mint a hagyományos irodai berendezések. Gyakran ugyanis ezekre támaszkodik a vállalat termelési folyamata és kritikus infrastruktúrája.

Az ipari számítógépek jellemzően robusztus felépítésűek, és lényegesen magasabb szintű megbízhatósággal és környezeti hatásokkal szembeni ellenállással rendelkeznek

Az ipari PC-ket különböző szakterületekre szánták cégek számára, legyen szó gyártásról, forgalomirányításról, biztonsági rendszerekről, IT és SW területekről, nagy kapacitású archiválásról és sok másról.

Számos olyan gyártó cég van jelen a piacon, amelyek az ipari számítógépek gyártására és fejlesztésére összpontosítanak. 

Fotó: soselectronic.hu

A minőségi ipari termeléshez kiváló minőségű technológiai berendezésekre van szükség, amelyek ellenállnak a szélsőséges gyártási körülményeknek, mint például a por, a szennyeződés vagy a nedvesség hatásai. Az ipari piac öt legnagyobb beágyazott rendszerek gyártójának egyike az AAEON, az ASUS csoport tagja, amelyet a fejlett ipari és beágyazott számítástechnikai platformok egyik piacvezető fejlesztője és gyártójaként tartanak számon. Az innovatív tervezésnek szentelt AAEON márka integrált Ipar 4.0 megoldásokat, mesterséges intelligencia hardvert vagy akár IoT megoldás platformokat gyárt. A vállalat több éve fejleszt hardvert és intelligens automatizált szolgáltatásokat vezető OEM/ODM gyártók és rendszerintegrátorok számára szerte a világon.

Fotó: soselectronic.hu

Elérhetőség és megbízhatóság

Az AAEON termékek megbízhatóságát bizonyítja, hogy csak hosszú ideig elérhető alkatrészeket használnak. Ezek közé tartoznak az embedded Intel processzorok, amelyek a forgalomba helyezést követően garantáltan legalább hét évig elérhetők. Mivel a termelés gyakran extrém körülményeket igényel, az ipari számítógépek -40 és 85 °C közötti kiterjesztett üzemi hőmérséklet-tartománnyal rendelkeznek. A pontos tartomány az egyes modelleknél eltérő.

Passzív hűtés
A cég legtöbb termékében ventilátor nélküli passzív hűtést alkalmaz. Előnye elsősorban az, hogy a por nem hatol be a termékbe, ami egyúttal növeli a megbízhatóságát.

Ventilátor nélküli passzív hűtésű ipari számítógépek a BOXER és a VPC sorozatok, amelyek ipari számítógépek széles választékát sorakoztatják fel, különböző számú és kombinációjú interfészekkel. Az egyik egy miniatűr, mindössze 30 mm magas BOXER-6404 típus 4 LAN, USB 3.0, 2 USB 2.0, 2 HDMI és RS232 interfészekkel ipari automatizáláshoz, ipari hálózati berendezésekhez, információs panelekhez vagy robotikához.

Fotó: soselectronic.hu


Vásárlói igényekhez alkalmazkodva

A cég passzív hűtésű ipari panel számítógépeket is kínál ügyfeleinek, ahol a TFT monitor (kijelző) és a beágyazott PC egységet alkot. Ez egy moduláris és szabványos panel PC-sorozat. Az előlapra valamennyi modell esetében IP65 védelem vonatkozik.

Fotó: soselectronic.hu

Strapabíró tabletek

Az AAEON portfólió következő érdekes termékcsoportja az RTC sorozatú strapabíró táblagépek. Ezek a robusztus ipari tabletek többfunkciós kialakítást kínálnak, így ellenállnak az iparág zord munkakörnyezetének. Kültéri munkavégzéshez tervezték, pl. ipari berendezések szervizeléséhez, karbantartási, építőipari, szállítási, logisztikai és raktározási területekre. Megfelelnek a MIL-STD-810G és az IP65 követelményeinek. Ellenállnak a víznek, pornak, rezgésnek és ütésnek, valamint szélsőséges hőmérsékleti hatásoknak. Egyes modellek napfényben is jól olvasható, nagy fényerejű kijelzővel rendelkeznek, és az akkumulátor menet közbeni cseréje is felbecsülhetetlen értékű.

Fotó: soselectronic.hu

A szabványos AAEON termékek előnye a vásárlói igények szerinti kialakítás. A módosítások végrehajtása a megadott minimális mennyiségű rendelés esetén ingyenes. A személyre szabott lehetőségek magukban foglalják a hardver és a BIOS vagy a szabványos termékek firmware-ének módosításait. Ezek a módosítások formájában nyújtott szolgáltatások az AAEON erősségei. Az efféle személyre szabott termékek a vállalat eladásának 45%-át teszi ki.

Ügyféltámogatás

Az AAEON termékek hivatalos forgalmazója az SOS electronic, amely 6 európai országban képviselteti magát, és 30 éves piaci tapasztalattal rendelkezik. Ipari ügyfeleknek támogatást nyújt a fejlesztéstől a gyártásig, termékmintákat, egyedi árajánlatokat, projektek szakértői műszaki támogatását, szükség esetén közvetlenül a megrendelőnél is, és számos egyéb előnyt.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173335_auto_resized.jpg
origo.hu

Bugyiban is fotózták A sógun gyönyörű színésznőjét - itt vannak a legjobb privát képei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714389616
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ledöbbentek a sofőrök: fényes nappal vontattak el egy UFO-t az autópályán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173001_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Jourová továbbra sem ismer kegyelmet, most épp a szlovákokkal kekeckedik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170744_auto_resized.png
metropol.hu

Váratlan fordulat, Gulácsi edzője elszólta magát a kapus jövőjéről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165936_auto_resized.jpg
vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27562_resized.jpg?avcount=1714389616
origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714389616
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714389616
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/woAE6jUjR-kVkgi9VB7aI1E_SSAXQMEe1vD5NL5OiwA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYmY2ZmQ3ZTU2YjQ4Zjg4OTM0MGM0NWMwYTExNDE2.webp
PR Cikkek

Innovációval a gyerekek életéért (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/EmEZ3r1EEnwp0FED-fq0w7hbQBNi3f5n9WOx5xxWlyI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwOTQ4MzFhN2ZlNTQyMThiYWI1MjJiYzgzOWY3ZTc0.webp
PR Cikkek

Fedezze fel a ragyogó mosoly lehetőségeit! (x)