PR Cikkek

Mindenki be(le)szólhat: Igazi vitaműsor HirTV-n! (x)

Címkék
tévéműsor

Bors

Létrehozva: 2021.10.14.

A legigazságosabb és legizgalmasabb vitaműsort akartuk létrehozni – mondták a Hír Televízió új produkciójának alkotói a Csörtéről. A csatorna új műsorában az amerikai elnöki vitákhoz hasonló körülmények közt csap össze egy kormánypárti és egy ellenzéki politikus minden hétköznap este 8-tól.

Kemény vitákra, eredeti érvekre, sőt sokszor vadonatúj információkra is számíthat az, aki hétköznap az esti nyolcórás hírek után nézi a HírTV-t. A közel egy órás élő programban minden nap más és más ellenzéki és kormánypárti politikus, szakértő, illetve újságíró szerepel, a témák pedig mindig a közbeszédet foglalkoztató legfontosabb ügyek közül kerülnek ki.

A HírTV egy olyan műsort állított össze, amelyikben a jobb és a baloldali szereplő is egyforma esélyeket kap érvei kifejtésére. Mindkét félnek ugyanannyi ideje van a megszólalásra a műsorban. A vendégek maguk döntik el, hogyan osztják be az idejüket, viszont ha elfogy, akkor elnémul a mikrofonjuk. 

„Megvallom órákat agyaltunk azon is, hogy a vitapartnerek ne érezzék magukat olyan komfortosan a stúdióban, mint eddig, legyen feszültség és a néző is kellőképpen izgulhasson ki „győz” a végén. A vendégek ezért például nem ülnek, hanem állnak a stúdióban, valamint kapnak meglepő kérdéseket is. A néző eközben főszerephez jut. Kommentálhatja is a vitát, a legjobb nézői véleményeket pedig azonnal meg is tárgyalják a műsorban. Biztosan fogunk majd a Csörtében beszélni olyan kérdésekről is, amelyek nem szorosan politikai ügyek, de nagy visszhangot váltottak ki, vagy megrázták az embereket. Mint például az Afganisztánban hagyott szolgálati kutyák esete, vagy a magyar szurkolók ellen indított UEFA vizsgálat ügye volt.” – mondta el a műsort vezető M. Dobos Marianne, aki kemény vitákra hívja vendégeit. 

A Csörte minden hétköznap este 8-tól látható a HírTV-n!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek