PR Cikkek

Itt a MOZAIK! (x)

Címkék
tévéműsor

Bors

Létrehozva: 2021.10.08.

Megújult a HírTV Paletta című műsora, amely 2021. szeptemberétől már Mozaik néven várja a nézőket.

A vendégek és a témák ezentúl is kiemelt szerephez jutnak, de érdekes élő bejelentkezéseket is láthatnak a nézők az ország különböző pontjairól, eseményeiről, de akár külföldi nagyvárosokból is. Friss információk, érdekes beszélgetések, az országot bejáró száguldó riporterek, élő kapcsolások, kulturális programajánlók, tematikus vidéki és határon túli tartalmak jellemzik a Mozaikot.

A műsor két házigazdája, a fiatal, érdeklődő Gyürky Enikő, valamint a fáradhatatlan Szani Roland. Nekik köszönhetően garantált a családias légkör és az oldott hangulat a stúdióban. A Mozaik minden hétköznap reggel 9 és 10 óra között várja a nézőket. A tervezett tartalom igazi kikapcsolódást jelenthet valamennyi korosztálynak és a műsorkészítők nem titkolt célja az is, hogy erősítsék a nemzeti összetartozás érzését.

Például, hogy mit gondolnak a szakemberek a fontos témákról vagy hogy hol születnek a nagy hazai slágerek? A zenészek hogyan és hol töltik a délelőttöket, vagy hogyan készül egy-egy magyar sportoló a soron következő kihívásra? Minden esetben érdemes a Hír TV délelőtti magazinműsorát nézni. Mint ahogy akkor is, ha éppen nincs idejük részt venni egy fesztiválon, de szívesen benéznének a kulisszák mögé. Vagy ha abban számítanak egy jó tanácsra, hogy egy jogi helyzetet hogyan kezeljenek, kihez forduljanak az ügyben. Hiszen a részletek az apróságokban rejlenek.

Mozaik: minden fontos téma, minden hétköznap reggel 9 órától a HírTV-n!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek