PR Cikkek

Rendezvénysátor - Miért népszerű? (x)

Címkék
sátor

Bors

Létrehozva: 2020.01.14.

Az ollósátra népszerűsége továbbra is növekszik- nem csoda. Több ok létezik miért lett kedvelt.

Rendezvénysátor - praktikus

A strapabíró rendezvénysátor egyre népszerűbb. Otthon de a vállalkozásában is használhatja. Legnagyobb előnye a gyors felállítás és lebontás. Valójában mindenki képes felállítani ezt a sárat egy perc alatt – használati utasítások és szerszámok nélkül. A speciálisan tervezett rendszer megkönnyíti a sátor felállítását. A szerkezet csavarozott.

Nagy előny a szerkezet könnyű súlya. Az összecsukható sátrak könnyen hordozhatók és könnyen tárolhatók. Két külömböző szerkezet kivitelből választhat. Acél vagy alumínium szerkezet a választás csakis Önön múlik, kell tudni hányszor szeretné havonta használni a sátrat és ennek megfelelően választani. A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok. Poliészter anyagból készült ponyvák pvc réteggel vannak gazdagítva. Végül, de nem utolsósorban, meg kell említeni az ilyen típusú sátrak széles választékát. Külömböző méretek, színek állnak rendelkezésre. A sátrakra nyomtatást is készítünk, a ponyvákat elláthatja logóval felirattal vagy témaképpel. Teljes méretben is megtudjuk nyomtatni a sátrat, ezt szublimációs technikával elkészítjük.

Összecsukható sátor - karbantartás

A sátrak nem igényelnek bonyolult karbantartást. A sátor tisztítására, mosására használjon tiszta vizet vagy nagyobb beszennyeződésnél enyhe mosószert. A fehérítők és agresszív mosószerek tartósan megkárosíthatják a ponyvákat. Tárolas előtt godosan szárítsa ki a ponyvákat, ne tárolja nedvesen.

A sátor szállításakor használjon védőtokot, amely megvédi a szerkezetet. A védőtok és a hordozó táskák is jó minőségű anyagból készültek és szintén vízhatlanok. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek