PR Cikkek

Klíma szereléssel együtt - év eleji országos akció! (x)

Bors

Létrehozva: 2019.02.14.

Amikor késő tavasszal melegebbre fordul az idő, mindenki rohan, hogy klímaberendezést szereltessen otthonába…majd letörve szembesül a gyakran magas árakkal és a hosszú várakozási idővel. Érdemes már a szezon beindulása előtt gondolni arra, hogy otthonunkban kellemes legyen a klíma a melegebb hónapokban is.

Miért jó időben lépni? Ha most, év elején rendeli meg nyárra a klímáját, jóval kedvezőbben juthat – klíma szereléssel együtt csomaghoz – és ilyenkor várakozással sem kell számolnia!

Mivel számos modern klímaberendezés rendelkezik fűtő funkcióval, annak előnyeit már a tavaszi átmeneti időszakban élvezheti, a meleg idő beköszöntével pedig egy napot sem kell fullasztó melegben töltenie a lakásában.

Országos „Három az egyben” klímaszerelés akciónk azoknak szól, akik egyszerűen szeretnek vásárolni. Ön kényelmesen válogathat otthonában – kínálatunkban számos márka szerepel, az LG-től a Daikin készülékekig -, majd a kiválasztott készüléket közvetlenül, az interneten vagy telefonon is megrendelheti. Nem kell klíma szerelőt sem keresnie, hiszen megrendelése után a választott klímát ingyen házhoz szállítjuk és beüzemeljük! Mivel a megrendelés pillanatában előjegyzésbe kerül, a telepítés a lehető leggyorsabb. Egyszerűsítettük az adminisztrációt is: mivel a telepítést mi végezzük, nem kell előre kötelező telepítési tanúsítvánnyal rendelkeznie, azt a beüzemeléskor a készülék papírjaival együtt kapja meg. Plusz előny, hogy mivel a forgalmazást és a telepítést is mi végezzük, esetleges garanciális igényét egy helyen tudja benyújtani mind a telepítésre, mind a készülékre.

Tovább az országos klíma akció szereléssel! >>

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek