Utazási magazinTudtátok? Nem mindegy, melyik tökfélét faragjuk ki, és melyik megy a sütőbe Akár Halloweennek hívjuk, akár nem, sütőtök és tökfaragás nélkül nincs ősz.
Belföldi utazásÖsszegyűlt a konyhai zöldhulladék? Már elvihetjük a közösségi komposztálóba Nem kell többé a szemétbe dobni és elpazarolni a konyhai zöldhulladékot, mert lehet belőle jó humusz.
Belföldi utazásNemsokára nyit a főváros első zero waste házhozszállítással működő bisztrója Szezonális is, nem szemetel és még a neve is kedvesen cseng, ez a Sejribizli.
Utazási magazinA szükség új hobbit szül: gilisztákkal komposztálás a lakásban Kellett egy kis idő, mire mindent beszereztünk a művelethez, de a kevesebb háztartási szemét magáért beszél.
Utazási magazinOnline térbe költözik a Zöldülők Vására Most lesz az első ilyen esemény, de a szervezők mindent bevetnek, hogy a hangulat online is átjöjjön.
Külföldi utazásHét tipp, melyek segítségével zöldebbé teheti az utazását Gyorstalpaló mindazoknak, akik útközben is szeretnének picit odafigyelni a környezetükre. Tippek, appok és ötletek.
Utazási magazinIsmerik a ramen leves anatómiáját? Ha nem, itt az ideje Különleges pop-up ramensorozatot rendez a Konyhakör és a Gastrofanatics, mi már jelentkeztünk is rá!
Utazási magazinFélárnál is olcsóbban lehet ételt venni a finn boltokban - ha jókor megyünk A happy hour este kilenctől éjfélig tart, a finn élelmiszerlánc mind a 900 üzletben.