Utazási magazinFőszerepben a búzasör: Országszerte kinyitnak a sörfőzdék A Nyitott Főzdék Napjának ezúttal a belga búzasör (witbier) lesz a kiemelt sörtípusa.
Utazási magazinSpeciális aromakomlókkal ízesített sör lesz a főszereplő a Nyitott Főzdék Napján Az ingyenes program célja, hogy az érdeklődők megismerjék a közvetlen környezetükben működő sörfőzdéket.
Utazási magazinEzen a júniusi nyílt napon mi is sörfőző mesterek lehetünk A második Nyitott Főzdék Napjának célja, hogy az érdeklődők megismerjék a közvetlen környezetükben működő főzdéket.
Utazási magazinKézműves főzdék, ahol túrával és kóstolóval várják a sörök szerelmeseit Etyektől Pécsen keresztül Szarvasig, a hazai főzdék megnyílnak a látogatók előtt október 10-én.