Újra szerelmes Somló Tamás özvegye

Gyöngyvér amíg csak él, a szívében őrzi a zseniális zenész emlékét, az életnek azonban tovább kell mennie. Hosszú évek után most először érzi úgy, megengedheti magának, hogy boldog legyen.
Gyöngyvér amíg csak él, a szívében őrzi a zseniális zenész emlékét, az életnek azonban tovább kell mennie. Hosszú évek után most először érzi úgy, megengedheti magának, hogy boldog legyen.

Keszthelyi Gyöngyvér és Somló Tamás 24 éven át alkottak egy párt, a közös gyermekük, Lili 2000-ben született. A húsz­éves lány már önálló életet él, felnőtt, és maga is úgy gondolja, édesanyjának ennyi szomorúság után újból jár a boldogság. Az LGT frontembere 2016-ban hunyt el, gyógyíthatatlan betegségben. Ez feldolgozhatatlan űrt hagyott Gyöngyvér szívében, aki éveken át keményen dolgozott azon, hogy le tudja zárni a múltat, és új életet kezdjen.

Somló Tamással 24 boldog év adatott meg Csufláknak. Az LGT Zenebohóca 2016-ban hosszas betegség után hunyt el

– Sosem lesz könnyű... Csak máshova kell figyelni, mert kü­lönben nem lehet folyton ezt a terhet cipelni – mondta az öz­vegy a Bors munkatársának a minap arra a kérdésre, hogy miként tudta túlélni a legnehezebb időszakokat. A gyönyörű, 43 éves, dentál higiénikusként dolgozó nőn az ismerősök az utóbbi hónapokban komoly változást vettek észre. Gyöngyvér egyre többet mosolyog, felszabadult, és csak úgy sugárzik a boldogságtól. A jelekből nem volt nehéz kitalálni: új szerelem költözhetett a szívébe.

A Balatonon a hétvégén rendezik meg a legnagyobb vitorlás­versenyt, az 52. Kékszalag Nagydíjat, ahol a híres Litkey vitorlás­dinasztia tagja, Botond is ott lesz. (Nem mint versenyző, csak megfigyelő.) Botond ott volt 1996-ban Atlantában az olimpián, ahol a 21. helyezést érte el. 1989-ben az Európa-bajnokságon 5. lett, több világkupán is kiválóan szerepelt, 4. és 6. helyezései voltak.

És hogy ő hogy kerül a képbe? A sportoló, aki egyben kiváló zenész és szobrász is, egyre több közös fotót oszt meg a közösségi oldalán egy csinos nővel, akinek Csuflák a beceneve, és aki nem más, mint Keszthelyi Gyöngyvér. Botond első ilyen témájú bejegyzése június közepén jelent meg, és azóta egyre gyarapodnak a szerelmes üzenetek.

Keszthelyi Gyöngyvér és Litkey Botond június óta vállalják fel a kapcsolatukat

Megkerestük Gyöngyvért, hogy megkérdezzük tőle, mióta tart ez a szerelem?

– Nagyon friss az egész, de nekem olyan, mintha mindig is összetartoztunk volna – mondta Gyöngyvér, majd így folytatta: – Az, hogy ő zenél, meg külön öröm és csoda, különösen az, ahogy teszi. Engem elbűvöl, amikor alkot, mindegy, hogy rajzol vagy gitározik. Ahogy a valóságot visszaadja, az mutatja, mi lakozik a szívében, és az csodaszép.

Botond szűkszavú ember, amikor a szerelmükről kérdeztük, csak ennyit mondott:

– Mi vagyunk különleges em­berek, kétségtelen, hogy azok vagyunk. De maga a téma, jelesen, hogy egymásba szerettünk, az hétköznapi történet. Erről csak ennyit lehet mondani.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors