Szikora Robi kincset talált otthon - videó

Szikora Róbert igazán termékeny időszakként emlékszik azokra a hetekre, amikor a járvány első hulláma alatt ki sem mozdult otthonról. Ontotta magából az új dalokat, miközben feleségével átrendezték a házukat. A zenész eközben igazi kincsekre bukkant.

Szikora Róbert igazán termékeny időszakként emlékszik azokra a hetekre, amikor a járvány első hulláma alatt ki sem mozdult otthonról. Ontotta magából az új dalokat, miközben feleségével átrendezték a házukat. A zenész eközben igazi kincsekre bukkant.

„Olyan volt, mint egy kamaszos hévvel várt randevú” – így jellemezte az R-Go frontembere a készülődést a Raktárkoncertre. Mint minden zenésznek, neki is hiányzott már a színpad, ezért mindent beleadott a buliba. A legendás előadó a koncert előtt adott interjúban elmondta, hogyan éli meg a március óta tartó koronavírus-járványt, és azt is, mivel töltötte a karantén hónapjait.

Lételemem a színpad, de az oxigén maga a zene, és „vele” nem kellett szakítanom, hiszen otthon is tudok játszani, alkotni. Március óta tizennyolc új dal született. A kézifék be van húzva, de a lovak menni akarnak. Egyébként épp most jött el az idő, amikor már rajongva vágytam vissza a színpadra. Úgy készültem a Raktárkoncertre, mint annak idején a suli utáni próbákra, vagy egy randevúra Zsuzsával. Ha valami jó hozadéka van a koronavírusnak, akkor ta­lán ez lehet az. Egyszer mindent el kell veszíteni, és amikor visszakapod, rájössz, hogy igazán értékes számodra.

A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk.

Úgy készült a bulira, mint egy randira © Ripost

A csikidám atyja 45 évvel ezelőtt vette el életeszerelmét, akire már az általános iskolában felfigyelt. Kapcsolatukban azóta sem voltak hullámvölgyek, Robi mégis úgy látja, a tökéletesen is sikerült javítaniuk a bezártság heteiben.

Ez is érdekelheti!

Horváth Boldi vigyáz Szikora önérzetére

Szikora Róbert: Már tíz éve éreztem, hogy le kellene állni egy kicsit

Sztárok karanténban – Csepregi Éva még a fiával sem találkozik

Minőségi változást hozott az életünkben, hogy napi huszonnégy órát töltöttünk együtt. Nagyon jó volt, hogy reggel, délben, este együtt tudtunk lenni, és persze napközben is rengeteget beszélgettünk. Én ültem a zongoránál, és dalokat írtam, majd amikor megéreztem a kávé illatát, lementem Zsuzsához a konyhába, és már attól is jobb kedvem lett, ha csak csendben ültünk egymással szemben. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve átrendeztük az egész házat, közben felfedeztünk néhány új zugot – mesélte az R-Go legendája, aki a lakberendezés közben rengeteg el-felejtett fényképet, hangfelvételt és cik-ket talált, amelyeket feltöltött a zenekar honlapjára. Ebbe a„kincsesládába” kerültek be az új szerzemények is.

A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

Tizennyolc dalt írt a járvány kitörése óta © Ripost

Virtuális koncertélmény

Charlie, Hobo, Tóth Gabi, Tóth Vera, a Hooligans és Pápai Joci – néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív, élő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország rád vár! kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors