Rózsaszínbe borult a babaszoba Jaksityéknál

Jaksity Kata kislánya, Jázmin igazi mintababa. Az édesanyának így marad energiája, hogy arra is odafigyeljen, hogy mindhárom gye-reke egyforma figyelmet kapjon.
Jaksity Kata kislánya, Jázmin igazi mintababa. Az édesanyának így marad energiája, hogy arra is odafigyeljen, hogy mindhárom gye-reke egyforma figyelmet kapjon.

Ez az összeszokás időszaka – mesélte a Bors újság-írójának Jaksity Kata, aki két hete hozta világra harmadik gyermekét, Jázmint.

– Épp sétáltunk egy kicsit, hiszen a nagy melegben Jázmin a babakocsiban tud szundikálni a leghosszabban. Séta közben Beni, a kisebbik fiam segédkezik, akivel fagyiztunk is egy jót. Fontosnak tartom ugyanis, hogy mindhárom gyerkőcömre kellően oda tudjak figyelni – árulta el a tévés, akinek egy álma vált valóra azzal, hogy kislánya született. Hiszen végre a ház egyik szobája rózsaszínbe borulhatott.

– A barátnőimmel a minap arról beszélgettünk, hogy ha kislányod születik, nem figyelsz már annyira a saját ruhatáradra – mosolyodott el Kata, aki azt is elmesélte, hogy milyen baba a csöppség. – A fiúkkal ellentétben egyelôre nagyon nyugodt baba. Igazi királylány, a szopizás közben is elszendereg.

© Fotó: Móricz István

A testvérek dekoráltak

A híres kismama nemcsak a ruhákra, a babaszoba-kiegészítőkre is odafigyel. Benivel, kisfiával közösen lányosították a fiúk régi babaágyát. – A kiságyra virágokat pingáltunk, a szekrényekre pedig Beni fiam készített bábukat dekorációként.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors