Noszály Sándor a Nagy Ő-re vár

Hisz abban, hogy mindenkinek van karmikus párja, de már nem kutat utána, inkább a jelennek él a sármos teniszcsillag.
Hisz abban, hogy mindenkinek van karmikus párja, de már nem kutat utána, inkább a jelennek él a sármos teniszcsillag.

Ötször nyerte el az év magyar teniszezője címet, nyolc éve él Los Angelesben, és 2003 óta az ország Nagy Ő-je. Noszály Sándor a FEM3 csatornán Joshi Bharattal beszélgetett, aki még azt is kihúzta belőle, van-e barátnője? De először arról mesélt, hogy kifejezetten jó kapcsolatot ápol a ma már 14 éves lányával, Szonjával és a gyerek édesanyjával is. Aztán Joshi felidézte, hogy nehezen dolgozta fel a szakítást Novák Heni színésznővel, akivel majd tíz évig élt együtt. Arról kérdezte, túl van-e rajta?

– Hosszú idő volt, de most már igen – szögezte le Sándor. – De nem felejtünk el ilyet so­sem. Azt sem szeretem, ha az em­berek a szakítás után rosszat mondanak egymásról, mert akkor miért voltak együtt? Ha valami jó történik az életben, akkor azt márványba kell vésni, ha rossz, akkor ho­mok­ba, hogy fújja el a szél. Arra a kérdésre, hogy stabil párkapcsolatban él-e vagy még keresi a karmikus társát, nem adott egyértelmű választ.

– Nem stresszelek ezen, in­kább saját magamban keresem a boldogságot – rukkolt elő a válasszal. – Korábban én is egy kapcsolatban láttam a boldogságot, mintha az egy kapaszkodó lenne.

2003-ban több tucat nő versenyzett érte, akkor senki sem gondolta volna, hogy egyedül marad © TV2

A saját boldogságot a leg­nehezebb megtalálni, a kap­csolat csak hab a tortán. Megpróbálok úgy élni, mintha mindennap karácsony lenne. Nem nihilistaként, de örömmel. Bharat tovább ütötte a vasat, arról kérdezte, el tudja-e képzelni, hogy valaki mellett megöregszik? Sándor erre felsorolta a számára legfontosabb dolgokat:

– Van egy gyönyörű kislányom, egészséges vagyok, de persze el tudom képzelni. Nem tudom, hogy mit hoz a holnap. Most már megpróbálok a jelennek élni, nem tervezek, nem ha­tározom el, hogy megtalálom a karmikus párom. Hiszek a karmában, miért ne hinnék a karmikus párban? – tette fel végezetül a költői kérdést, ami lefordítva azt jelenti, hogy a Nagy Ő a számára odafentről rendelt Nagy Ő-re vár.

Joshi Barathnak arról beszélt, hogy már nem stresszel a társkeresés miatt

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors