Celeb

Meglepő szerepvállalások: Daniel Radcliffe volt már pukizó hulla, Ryan Gosling pedig guminővel hetyegő balfék

Csanálosi Beáta

Létrehozva: 2020.04.05.

A menő hollywoodi színészek általában ritkán térnek el a jól bevált recepttől, hiszen a masszív rajongótáboruk általában ugyanazt a szerepvariációt várja tőlük újra és újra, mint amiben először megszerette. Épp ezért kevesen kockáztatnak, és lépnek ki a komfortzónájukból. Persze akadnak kivételek, de nincs rá garancia, hogy sikert is érnek el vele. Most, hogy aki csak teheti, ki sem mozdul otthonról, végre van idő, hogy ne csak tucatfilmeket nézzünk.

Michael Fassbenderpapírmasé fejű zenész

A Frankben a címszerepet alakítja, de a film végéig nem kerül le róla a hatalmas, bizarr álarc. Még alvás közben sem. Körítésként pedig egy indie zenekar nyűglődését nézhetjük, ahol valójában mindenki különc a maga módján. Hogy ehhez a főszerephez minek volt szükség napjaink egyik legtehetségesebb és legjóképűbb színészére? Jó kérdés. 

* * *

Daniel Radcliffepukizó hulla

A Harry Potter-filmekben megszeretett varázslótanonc híres fura ízléséről, ám a Swiss Army Man című filmmel talán túllőtt egy kicsit a célon. Ebben a 2016-os moziban ugyanis egy hullát alakít, aki egy lakatlan szigetre vetődött életunt hajótöröttnek segít a túlélésben. Méghozzá úgy, hogy például a bélgázaival hajtott tutajként funkcionál, vagy éppen az álló péniszével jelzi az irányt, merre is kell menni… Nem csoda, ha a nézőket igencsak megosztotta a produkció.

* * *

Tom Cruiseiszákos rockénekes

A Mission Impossible-széria legyőzhetetlen hőse furán festett a whiskymámorban fetrengő, öntelt, a rajongócsajokat kihasználó zenész, Stacee Jaxx bőrében a Mindörökké Rock című filmben. Pedig Cruise mindent megtett, és nemcsak külsőleg azonosult, hanem ő maga énekelte a Guns N’ Roses és a Def Leppard ikonikus számait.

* * *

Robin Williamshidegvérű pszichopata

A vígjátékok királya, a nagy nevettető félelmetes az Álmatlanság című film kíméletlen gyilkosaként, miközben beteg játékot játszik az utána nyomozó rendőrrel. Ebben a sötét hangulatú, nyomasztó thrillerben egyetlen pillantásától kirázza a nézőt a hideg. A nyomozó szerepében Al Pacino is emlékezetes, de Williams alakítása az, amit a filmrajongóknak nehéz kiverni a fejünkből.

* * *

Ryan Goslingguminővel hetyegő balfék

Lars a kisvárosi lúzer, aki a fészerben lakik, és nincsenek igazán emberi kapcsolatai. Mígnem elege lesz, hogy a sógornője össze akarja boronálni valakivel, és rendel a neten egy dögös gumibabát. Biancaként mutatja be döbbent családjának, és a helyi orvos szerint az egész kisvárosnak bele kell mennie a játékba, hogy a baba él. A nők kedvence színész bogaras különcként is hiteles.

* * *

Ryan Reynoldsőrült sorozatgyilkos

Talán a színésznek elege lett, hogy rendre romantikus vígjátékokban kapott szerepet, ezért vállalta be ezt a 2014-es beteg horror-vígjátékot. A hangokban ugyanis Jerryt, az átlagos, kedves fickót alakítja, akiről kiderül, súlyos mentális zavarban szenved. A nőket pedig leginkább úgy szereti, ha a fejük a hűtőszekrényben van – igaz, onnan is beszélnek hozzá. Persze ha úgy vesszük, hogy ez a mozi megelőlegezte a Deadpoolt, akkor érthető.

* * *

Robert De Nirotollboás kalóz

A színész a zord arcú gengszter prototípusa, aki néha kiruccan a vígjátékok világába is. Na de hogy egy mese-fantasy keverékben fura kalózvezérként női míderben és tollboában parádézzon a tükör előtt a kánkán zenéjére? Hát ez sok rajongónál kiverte a biztosítékot. Pedig a Csillagpor igazán szórakoztató film.

* * *

Scarlett Johanssongépi hang

Kevés színésznő tud csupán a hangjával is vágyat ébreszteni a férfi nézőkben, ám a szőke szépség ilyen, és ezt meg is mutatta A nő című moziban. A forgatókönyv szerint az első mesterséges intelligenciával rendelkező számítógépes operációs rendszert szólaltatja meg, aki Samathának hívja magát, és virtuálisan csavarja el a főhős fejét. 

* * *

Richard Gereszteppelő musicalsztár

A Chicagóban nemcsak szteppelnie, hanem énekelnie is kellett, márpedig az őszes halántékú sármőr mindkét feladattól be volt gyulladva. Persze végül nagyon odatette magát Billy Flinn, a dörzsölt ügyvéd szerepében, aminek Golden Globe-díj lett a vége. S nem mellesleg a nézők is imádták.

* * *

Colin Firthakcióhős szuperkém

Bridget Jones zsánere, az ideális angol úriember, aki úgy szereti a nőt, ahogy van. Viszont inkább ne verekedjen, mert az röhejbe fullad. Nos Firth a Kingsman – A titkos szolgálat című filmmel alaposan rácáfol erre, hiszen úgy akciózik, mint egy megvadult Rambó. Csak éppen öltönyben. A nézőknek bejött a váltás, bár az előfordulhat, hogy a romantikára éhező női rajongók elpártoltak tőle.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162495_auto_resized.jpg
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714065910
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159399_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokkot kapott a pár attól, ami a padló alól előkerült a felújításon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153686_auto_resized.jpg
vg.hu

Videó: kétszer is landolt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe – rejtélyes katonai szállítmányt hozhatott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156962_auto_resized.jpg
life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160487_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162546_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160030_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszakad a szív: holtan találták meg az eltűnt, 4 gyermekes nyíregyházi édesanyát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162923_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sztárszakítás: 15 év házasság után válik a magyar énekesnő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja