Már Berki és Pamela is szingli, pedig épp mára tervezték az esküvőt

Követhetetlen a sztárpár kapcsolata.
Követhetetlen a sztárpár kapcsolata.

Az évezred esküvőjét bő fél éven át hirdették száz fellépővel, sőt Berki Krisztián azt sze­rette volna, ha élőben közvetít a tévé a nagy napról. Ehhez ké­­pest a Facebookon ma már ő és párja, Hódi Pamela is egyedülálló. Berki Ázsiából hazatérve jelentette ki, valami megváltozott benne, és le kell ülnie Pamelával, né­hány nappal később pedig kö­zös közleményben mondták le életük legfontosabb napját. Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kúrián tervezték a nagy bulit, az ott dolgozók egy emberként irányítottak minket Berkihez, aki csak annyit közölt: nem nyilatkozik.

Követhetetlen Berki és Pamela kapcsolata, pénteken épp egyedülállók voltak © Fejér Bálint

– Nem lesz esküvő, itt Biriben bizonyosan nem! Azok is megerő­sí­tették ezt, akiknek ilyenkor, egy lagzi alkalmával munkájuk is akad a Kúria körül. Készülődés sincs szemmel láthatóan – jelentette ki a Borsnak egy helyi lakos.

Berki Krisztián ma ünnepli 37. születésnapját. Kö­zösségi oldalán „egyedülálló” a státusza, azaz nincs párkapcsolata. Csak úgy, ahogyan Pa­me­lának sincs. Persze még az sem kizárt, hogy csak el­terelés az egész, Berki és Hódi ma mégis egybekelnek, csak máshol, más körülmények kö­zött. Vagy már túl is vannak rajta. Az ő esetükben eb­ben sosem le­he­tünk biztosak.