Kulcsár Edina: le vagyok lakva?

A második gyermekével várandós modellt egy követője azzal támadta be, hogy a fotóin lelakottnak tűnik. Kulcsár Edinát ugyan nem érdekli a kritika, de más anyukák miatt megvédte magát.
A második gyermekével várandós modellt egy követője azzal támadta be, hogy a fotóin lelakottnak tűnik. Kulcsár Edinát ugyan nem érdekli a kritika, de más anyukák miatt megvédte magát.

Kulcsár Edina tavaly novemberben jelentette be, hogy ismét babát vár, és nyáron kishúga születik a kicsit több mint egyéves Medoxnak. A Miss World 2014 londoni szépségverseny második helyezettje, aki azóta már véleményvezérként van jelen a magyar médiá­ban, Instagram-oldalán rendszeresen posztol több mint félmillió követőjének. Egy-egy fotó alatt előfordul, hogy néhány hozzászóló durva kritikát fogalmaz meg vele szemben. Legutóbb például egy kommentelő azt írta, hogy „le van lakva”, amit már Edina sem hagyott szó nélkül és egy mosolygós, smink nélküli fotóval válaszolt az illetőnek, aki szerint bajok vannak a kinézetével.

– Hogy egy kedves kommentelő szavaival éljek, eléggé le vagyok lakva. Szerintem ez nézőpont kérdése, bár az én esetemben szerintem arról van szó, hogy sokszor smink nélküli képet teszek ki – írta a fotóhoz a világ egyik legszebb lánya. A Borsnak Edina elárulta, mit gondol azokról, akik még a kákán is a csomót keresnek internetes bejegyzéseiben.

– Nem bántanak már meg ezek a kommentek, nem ve­szem magamra őket. Azért reagálok időnként az ilyen negatív hozzászólásokra, mert nagyon sok anyuka, háziasszony követ engem, és szeretném, ha tudnák, hogy nincs semmi gond azzal, ha nem vagyunk mindig a toppon. Sajnálom, ha valakinek egy smink nélküli fotó azzal egyenlő, hogy le vagyok lakva. Ettől függetlenül egy boldog dolgozó anyuka vagyok, aki mellékesen várandós is és nem mindig a külsőségekre fekteti a hangsúlyt, de ezt vállalom is – magyarázza lapunknak Edina.