Kasza Tibi: minden pénzünk közös a bátyámmal

Közös volt a gyerekszoba, közösek a játékok, ma pedig a Kasza testvérek egész vagyona közös. Együtt építik a Kasza-birodalmat, amiben minden forintot megosztanak egymással.
Közös volt a gyerekszoba, közösek a játékok, ma pedig a Kasza testvérek egész vagyona közös. Együtt építik a Kasza-birodalmat, amiben minden forintot megosztanak egymással.

Kasza Tibort és Kasza Gábort 1998-ban ismerte meg az ország, amikor a testvérpár megalapította a Crystal együttest Tibor akkori kedvesével, Lajtai Katival kiegészülve. Tizenkét évig zenéltek együtt. Miután a zenekar feloszlott, csak Tibi maradt a reflektorfényben: szólókarrierbe kezdett, a testvére a háttérben segítette. Az énekes szép lassan felépítette a karrier­jét, cégeket alapított, saját show-ja van a TV2-n, ahol más műsorokban is állandó szereplő, emellett a zenét sem hanyagolja el. Most elárulta a Borsnak, hogy mi a sikere titka.

© Fotó: DFP

– A testvéremmel gyerekkorunk óta nagyon egymásra va­gyunk utalva, mert a szüleink elváltak és édesanyánkkal hárman éltünk. Hamar megtanultuk, hogy csak egymásra számíthatunk, együtt küzdöttünk meg a nehéz helyzetekkel. Édesanyám mindent megtett értünk, amit az ereje engedett, de így is rettentô nehéz körülmények között nőttünk fel – emlékezett vissza az énekes, aztán hozzátette, Gáborral különleges kapocs van közöttük.

– Anyu rengeteget dolgozott, így mi a bátyámmal mindig egymásra vigyáztunk, amiből rendkívül erős kötődés, jó értelemben vett egymásrautaltság alakult ki. Mindig megrökönyödve hallgatom azokat a történeteket, amikor testvérek összevesznek és évekig nem állnak szóba egymással, számomra ez elképzelhetetlen – mondta. Köztük nincs helye vitának, még a pénz sem szül köztük ellentéteket.

– Tudom, hogy ez nagyon ritka, köztünk azonban mind a mai napig nincs enyém vagy tied. Mindenünk, amink van, közös, minden megkeresett forint kivétel nélkül, és nem is éreztetjük soha a másikkal, hogy többet vagy kevesebbet tesz valamiért, mert mi mindent együtt érünk el. Minden egyes cégemben ügyvezető Gabi, valamennyi koncert szervezésében, egyáltalán mindenben részt vesz, tehát az egész birodalmat úgy építettük fel, hogy mindenünk közös – húzta ki magát a Kasza-birodalom „társelnöke”.