Hujber Feri hazajön – Eszenyi Enikővel akar visszatérni a színpadra

Újra a világot jelentő deszkákra készül Hujber Ferenc. A közösségi médiába Bajkán Hamlet néven visszatérő színész jelenleg Angliában él, miután két évvel ezelőtt hátat fordított Magyarországnak, szakított feleségével és új életet kezdett a szigetországban. A színészet – úgy tűnik – hiányzik Ferinek, ugyanis legfrissebb posztjában arról beszél, hogy szeretne újra színpadra állni, és ezért haza is térne Magyarországra, méghozzá nem is akárkivel: Eszenyi Enikővel.

A Vígszínházból botrányos körülmények közt távozó Eszenyi korábban dolgozott együtt a színésszel a Vígben, aki akkor otthagyta az évad egyik legjobban várt darabjának munkálatai alatt.

Hujber szívesen dolgozna együtt Eszenyi Enikővel © Végh István

"Szia Enikő! Egyszer a Mai Manó kávézóban azt mondtad, “Megbocsátasz de nem felejtesz”! ERRE SZERETNÉLEK MOST KÉRNI! Akkor azt mondtam, “Cserébe, hogy cserben hagytalak az Antonius és Kleopátra alatt, felajánlom, hogy vállalok Veled még egy közös munkát, amiben úgy rendezel és azt csinálsz velem, amit akarsz!” Az ajánlatom most is áll, sőt, most áll igazán! Természetesen aki ismer, az pontosan tudja, hogy munkával sosem viccelek. Az ajánlatom komoly és nem visszavonható! Hamarosan hazautazom" – írta Hujber.