Háza előtt ütötték el Gábor Zsazsa özvegyét!

Hihetetlen, hogy mindig történik valami a hollywoodi hercegségben: Frédéric von Anhalt herceget elütötte egy autó. Nem akárhol, a háza előtt. És nem egy roncs, egy Porsche. A hetvennégy éves herceg a Bildnek felidézte a drámai pillanatokat.

– Futni akartam, ahogyan minden vasárnap, amikor a száguldó Porsche egyenesen nekem jött, áthajtott a lábamon. Szerencsére gyorsan hátra tudtam ugrani a fűre, néhány karcolás lett csak a karomon – magyarázta.

A szomszéd a piros Porschéjával ütött el – állítja Frédéric von Anhalt herceg © Northfoto

Könnyen tragédia is történhetett volna. A diagnózis így is meseszerű: Frédéric lába kilapult. A jelek szerint hetekig kötésre, majd rehabilitációra lehet szüksége. A herceg nem csak ezért dühös: a Porsche vezetôje egész egyszerűen továbbhajtott. Ez cserbenhagyás! – fakadt ki.

A tavaly elhunyt Gábor Zsazsa özvegye azt mondja, tudja, ki üthette el.

© AFP

– A szomszédom vezette a kocsit. Ő volt az, aki épp most vette a piros Porschét. Biztos részeg volt, vagy drogozott. Ez itt, Los Angelesben mindennapos – mondta.

S hogy mit szól a rendőrség ehhez? Egyelőre csak cserbenhagyásos gázolás miatt indult nyomozás.

ZsaZsa és Anhalt harminc évig élt együtt

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors