Hamarosan nagyapa lesz és Torontóba költözik Varnus Xavér

Az orgonaművész négy esztendeje költözött Berlinbe, de kislány unokája érkezése és néhány betegség rádöbbentette: visszavesz a munkából és rövidesen Torontóba költözik.

Xavér önkritikusan elismerte a Story magazinnak adott interjúban, hogy nem volt soha klasszikus apa. Kanadában élő fiait Danielt és Nicket gyerekkorukban csak nyaranta látta, ám a most születő kislány unokával több időt szeretne majd együtt tölteni.

Az orgonavirtuóz 19 évesen lett apa, Kanadában ismerte meg a nála 13 évvel idősebb, brit hölgyet, aki megajándékozta első gyermekével, ám két év múlva elváltak. A következő feleségével máodik fia születése után három évig éltek együtt.

Kapolcson, Charlie koncertjén találkozhattak a testvérek felnőttként először hármasban apjukkal.

– Ritka kincs a Varnusoknál egy kislány, és mivel jó lenne, ha néhány év múlva nem egy reszketeg öregember, vagy egy urnányi hamu lenne az unokám nagyapja, elhatároztam, hogy orvosaim tanácsára életmódot váltok. Kevesebbet koncertezem, alig netezem, sokat gyakorlok és bringázok, meditálok, és elkezdem írni életem történetét is - közölte Varnus Xavér.

Nem véletlenül vett vissza a tempóból a minap 54 éves muzsikus. Pár hete gyomorfekély-műtéten esett át, és a szíve és a koszorúerei sem voltak a legjobb állapotban. Még lábadozott, amikor a kisebbik fia, a 31 éves Nicholas hívta őt: a nyár elején nagyapa lesz.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors