Hajdú Péter: Bemutatom a barátnőmet

Nem tudni, hogy a tinizene vagy az indokolatlanul drága sör riasztotta el a hazai celebeket Európa legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljáról, mindenesetre igen kevés hazai híresség látogatott el idén Zamárdiba, a Balaton Sound Fesztiválra.

Szombat délután látványos tömegakciót hirdettek a szervezők, az úgynevezett Balaton Mattrasse Madnesst. A fesztiválozók felfújható állatokkal, matracokkal, pizzaszeletekkel buliztak a vízben

Az öt-napos buli harmadik napja volt ismert arcokban gazdag, pénteken becsekkolt Hajdú Péter, Csonka András, VV Kinga és Demcsák Zsuzsa is a VIP-páholyba. Demcsák és Hajdú nem egyedül érkezett, mindkettejüket a kedvese kísérte el.

Csonka Pici baráti öleléssel köszöntötte Demcsák Zsuzsát

– Bemutatom a barátnőmet, úgyis sokat írtok rólunk – invitálta egy rövid beszélgetésre la­punk munkatársát Hajdú Péter. A tévéstől megtudtuk, hogy szívesen fesztiválozik, és a pletykákkal ellentétben nem kerülik Eszterrel a nyilvánosságot, egyszerűen kevés idejük van bárhova elmenni.

Hajdú újra megmutatta a nyilvánosságnak a barátnőjét, akivel egész este turbékoltak

– Együtt vagyunk és szeretjük egymást – mondta Hajdú, aki a Bors információi szerint még mindig nem mutatta be kedvesét a gyere­keinek. (Mint arról a Bors elsőként beszámolt, Hajdú azt ígérte a válófélben lévő feleségének, Sarka Katának, hogy csak komoly kapcsolatot vállal fel a gyerekei előtt, mert nem szeretné, hogy Noncsi és Dávidka lelkileg sérüljön.)

Demcsák Zsuzsa szintén a kedvesével, egy magas őszülő fiatalemberrel bulizott. Amikor azt kérdeztük a műsorvezetőnőtől, hogy érzi magát, áradozni kezdett: – Régen voltam ennyire boldog, mint most! Az életem a helyén van, jól alakulnak a dolgaim, szuperül vagyok! – felelte.

Demcsák Zsuzsa nagy fesztiválozó, évek óta jár a Soundra, új kedvesét is magával hozta

Nagy siker volt a matracparti