Dobó Kata jóban van az exeivel

Legbensőbb érzéseiről vallott Dobó Kata. A ma este, a Spektrum Home-on debütáló NőComment című műsorban Ábel Anita, Falusi Mariann, Balázsovits Edit és Kovács Patrícia társaságában beszélték ki az őket leginkább foglalkoztató kérdéseket, többek között, hogy ki milyen viszonyban maradt a volt párjaival. Kata, saját bevallása szerint jóban maradt az exeivel, többek között gyermeke, Szofi édesapjával is.

A színésznő jelenleg Zsidró Tamással alkot egy párt, akivel harmonikus a kapcsolata © Végh István

– Én választottam őket az emberségük, a humoruk és az „alfa hímségük” miatt. Nagyon szeretem egy pasiban, ha a hivatásában a legjobb. Persze nem mindenkivel volt könnyű a váltás, előfordult, hogy 2–3 évig gyűlöltük és utáltuk egymást, de amikor az elmúlt, a kapcsolatunk barátivá szelídült. A gyerekem apukájával ráadásul hosszú évekre összeköt a kislányunk – tette hozzá, majd amikor Ábel Anita rákérdezett, miért szakított velük, csak annyit mondott nevetve: Nem vitték ki a kukát.

Katát az utóbbi években a szakmai sikerek mellett a szerelem is megtalálta, Zsidró Tamás mesterfodrász a párja.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors