Csobot Adél visszaadta élete első szerepét

Imádja a rivaldát, most mégis az átlagos gimnazisták életét kénytelen élni Csobot Adél. Az érettségi miatt megtorpant a 19 éves lány karrierje, még egy színházi szerepet is vissza kellett adnia.
Imádja a rivaldát, most mégis az átlagos gimnazisták életét kénytelen élni Csobot Adél. Az érettségi miatt megtorpant a 19 éves lány karrierje, még egy színházi szerepet is vissza kellett adnia.

Esténként már nem fellépésekre jár, hanem házi feladatot körmöl az X-Faktor tavalyi felfedezettje, Csobot Adél.

A tinilány a nyár elején ballagott el romániai gimnáziumából, ahol elfoglaltságai miatt az érettségi vizsgának már nem futott neki. Adél azonban nem tett le arról, hogy megszerezze a bizonyítványt, ami későbbi továbbtanulásának alapfeltétele, ezért néhány héttel ezelőtt, a legnagyobb titokban, visszaült az iskolapadba. Ráadásul az énekesi pályával alig összeegyeztethető nappali képzési formát választotta.

Az énekesnő nem is tudta teljesíteni azt, amit hónapokkal ezelőtt vállalt, jelesül, hogy eljátssza az egyik jelentős szerepet a R.a.M. Colosseum októberben debütáló, Makrancos Kata című musicaljében. A közelmúltban hirtelen visszaadta a feladatot, mert a diákélet terhei mellett nem tudta vállalni az intenzív próbákat. Annak ellenére lépett vissza, hogy tudnia kellett, rendkívül nehéz helyzetbe hozza a társulatot.

– A darab próbái túlságosan későn kezdődtek a bemutatóhoz képest, így azokat sajnos nem tudtuk összeegyeztetni Adél iskolai elfoglaltságával. Ha minden jól megy, akkor jövő tavasszal érettségizik – árulta el lapunknak Adél menedzsere, Pusztai Olivér. – Néhány fellépést is le kellett mondanunk az iskola miatt. Most a tanulás a legfontosabb.

Munkatársunk szerette volna ­meg­szólaltatni magát az érintettet is, de ő nem kívánt nyilatkozni, mert nem akar kitűnni osztálytársai közül. Úgy értesültünk, maga az intézmény sem pártolja, hogy bulvárújságokban szerepeljen, átlagos diákéletre kérte hírneves ­tanuló­ját, aki semmiféle kivételezésre nem számíthat.

Fonyó Barbarára cserélték Adélt

Adél október 18-án mutatkozott volna be színésznőként Détár Enikő oldalán a Makrancos Kata című musicalben. Visszalépését követően új színésznő után kellett néznie Meskó Zsoltnak, a darab rendezőjének.

– Az iskola szabályzata nem engedte meg, hogy Adél mulasztás nélkül több héten keresztül részt vegyen a színházi próbákon, melyek a tanítási órákkal esnek egybe. A nagy létszámú szereplőgárdára tekintettel a folyamatos délutáni próbák nem voltak megoldhatók. Közösen úgy döntöttünk, hogy az elkezdett munkát majd tanulmányai sikeres befejezése után folytatja – mondta a rendező.

Az Adélnak szánt szerepet Fonyó Barbara kapta. – Ő tapasztalt musicalénekes. Az eddigi próbák alapján Enikővel való kettőse az előadás egyik legerőteljesebb pillanata. Duettjük igazi sláger lesz.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!