Ciccolina: értsék meg, a ló nem volt meg! Fotókkal!

Lehet szégyellni, lehet elítélni, de lehet elfogadni is. Staller Ilona, vagy ahogyan megismerte a világ, Ciccolina, nem szégyelli pornós múltját, nem akar másnak látszani, mint aki. Sorozatunkban Husika csak a Bors olvasóival oszt meg új, és soha nem hallott részleteket az életéből. A harmadik részből kiderül: hogyan lett pornócsillag, és mennyit keresett a testével.
Lehet szégyellni, lehet elítélni, de lehet elfogadni is. Staller Ilona, vagy ahogyan megismerte a világ, Ciccolina, nem szégyelli pornós múltját, nem akar másnak látszani, mint aki. Sorozatunkban Husika csak a Bors olvasóival oszt meg új, és soha nem hallott részleteket az életéből. A harmadik részből kiderül: hogyan lett pornócsillag, és mennyit keresett a testével.
Miután elvált első férjéről, Ilona egy dúsgazdag olasz gyáros fiával jött össze. 1973-at írtunk akkor. A magyar lány annyira szerelmes volt a jóképű olaszba, hogy mindent alárendelt volna neki: az egész életét akarta leélni vele. Ám Ilona hiába volt erre kész, a fiú még nem.
Cicciolina fotógaléria!


– Össze akartunk házasodni. Õrülten szerettem őt. Gyereket akartam tőle, egész életemben vele akartam lenni. Õ volt a nagy szerelem az életemben. Ám kiderült, hogy ő nem az az ember, akinek én hittem. Egy estélyen voltunk, a szülei villájában. Kértem a szülei előtt, hogy akkor most, ott, jelentsük be, hogy összeházasodunk. Õ pedig rám nézett azokkal a nagy barna szemeivel, és én abban a pillanatban tudtam, hogy itt nem lesz semmilyen esküvő. Õ csak annyit mondott: én nem vagyok még elég érett erre. Porig alázott. Elhagytam, hiszen nem tehettem mást – emlékezett vissza Ilona.
A magyar szépség az erotikával első ízben egy rádióműsorban került kapcsolatba. 1975-ben ment az olasz Hold Rádión egy műsor, amelynek a magyar címe annyit tesz:
Akarsz velem ágyba bújni? Ilona a műsorban szerepelt, az volt a dolga, hogy esténként kéjes hangon flörtölgessen a hallgatókkal, szexuális ajánlatokat fogadjon, és tegyen.
– Kéjelegnem kellett a hallgatókkal. Mókának fogtam fel az egészet, jól szórakoztam. Fogalmatok sincs, mennyi perverz hívott fel egy nap! Fel kellett izgatnom őket, sokan el is élveztek közben. A rádiós munka mellett pedig mozifilmekben is szerepeltem, fontos tévéműsorokba hívtak, és énekeltem is. Még Bob Marley nagy barátjával, Peter Tosh-sal is volt alkalmam együtt dolgozni. Én valaki voltam, tiszteltek és szerettek az emberek.
Ilona ekkor találta ki a Ciccolina nevet, amelyet sokan próbáltak már lefordítani, de nem sok sikerrel.
– Tulajdonképpen a rádióhallgatók ragasztották rám. Mindenki bele akar valamit magyarázni, de a valóságban semmit sem jelent. Én a szerelem, szeretet szóhoz kötöm leginkább, ez persze lehet a testi szerelem is.
Ciccolina tehát megszületett. A Radio Lunában figyelt fel a magyar szőkeségre egy pornóproducer, aki szerepet ajánlott neki. Ilona pedig igent mondott, és ezzel egész életét megpecsételte.
– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy erről álmodtam kislánykoromban...
Ám dőlt hozzám a pénz, és engem csak az érdekelt. Akarják tudni, hogy miért lettem pornósztár? Mert négy nap alatt 250 ezer eurónak megfelelő összeget kerestem. Számoljanak csak utána, az közel hetvenmillió forint és négy nap alatt! Főleg a hetvenes években! Minden egyes filmem után vehettem magamnak egy lakást Olaszországban.
Ciccolina egyik filmet forgatta a másik után, szinte mindent elvállalt. Szakmai nyelven úgy mondják: hardcore pornósztár lett. Ugyan a legenda szerint az egyik filmben egy lóval is dolga volt, ezt ő hevesen cáfolja:
– Értsék már meg, nem szexeltem lóval! És semmilyen más állattal sem, bár összehoztak már kecskével, szamárral, vagy kígyóval is. Ez fizikailag is lehetetlenség lenne! Valóban volt egy pornófilm, ahol egy rám nagyon hasonlító lány próbálkozott egy lóval, de nekem ahhoz semmi közöm nincs!
(folytatjuk)
Szalai Vivien

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors