Válasz

Folytatódik a dráma: Young G Béci válaszolt Árpa Attilának

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.06.18.

A rapper szerint egy teljes lejárató kampányt indítottak ellene az interneten. Young G Béci most válaszolt Árpa Attilának.

Young G Béci és Árpa Attila a minap csúnyán egymásnak feszültek azon, hogy a rapper egy interjújában azt mondta: nem ajánlja kisgyermekes családoknak olyan menhelyi állatok örökbefogadását, amelyekről nem lehet tudni, milyen traumákat szereztek korábban. Béci mondatain persze erősen felháborodott az internet, sőt az egykori Nagy Ő is, aki Facebookon próbálta útba igazítani a rappert. Később Attila a Borsnak elmondta, hogy Béci személyét és nevét is próbálja azóta kitörölni a fejéből. Young G most lapunknak reagált a színész-producer kijelentéseire!

Young G Béci SZL_7072
Young G Béci válaszolt Árpa Attilának (Fotó: Szabolcs László)

„A feleségemnek írogat”

Őszintén halál ciki ez az egész dolog. Főleg az, hogy Attila a feleségemnek írogat és úgy próbál nekem üzenni, miközben több közös ismerősünk is van, vagy igazából tehetné azt is, amit én, hogy ráírtam Facebookon, de persze nem olvasta el és nem válaszolt – kezdte a rapper a Borsnak, aki csak egy kiskutyával akarta meglepni kislányát és a családját.

Nagyon kellemetlen ez nekem és nagyon zavar ez az egész téma, mert az egész abból indult, hogy egy irtó cuki, gyönyörű szép kutyát akartunk csak, mint újonnani gazdik. Nagyon vártuk ezt a napot, nagyon szeretjük ezt a napot és mégis szétterrorizálnak minket, csak mert nem menhelyről szereztük a kiskutyát

– jegyezte meg Béci.

Young G Béci menhelyi kutyája

A rapper tíz éves volt, mikor először lett kutyája. Béci a Borsnak elmondta, első kedvence sem egy tenyésztőtől jött, hanem ők adtak otthont családjával az elhagyott házi kedvencnek.

Mondom ezt az egészet úgy, hogy amikor fiatalabb voltam, akkor nekem is egy állatmenhelyről mentett kutyusom volt. Pont én nem vagyok ellene ennek a dolognak, csak most mi úgy döntöttünk, hogy nem onnan lesz a kutyus, mert rengeteg ideje kinéztük őt magunknak, a kislányom is őt választotta, így nem volt kérdés, hogy elhozzuk-e, vagy sem – osztotta meg velünk az egykori villalakó, aki többször is visszanézte az általa adott interjút, nem-e mondott bármit is rosszul, amit félreérthetnének az emberek.

Visszanéztem többször is az interjúkat, egyszer nem mondtam, hogy menhelyi állatot nem ajánlok senkinek. Ha véletlenül is félreérhető volt a menhelyi dolgozóknak az, amit mondtam, azt sajnálom. Nyilván nem a menhelyeken született kisállatokra gondoltam

– jegyezte meg Béci, aki elmondta, több állatmenhellyel is kapcsolatban áll, segíteni is szokott rendszeresen. Az egész témában számára Árpa Attila hozzászólása a legérthetetlenebb.

A rapper üzent Attilának

Ugyan a rapper nagyon felhúzta magát, ugyanis állítása szerint Attilának kéne tudnia a legjobban, hogy először végig kell hallgatni az interjút, nem pedig egy szalagcím után uszítani a kommentelőket.

Nem is értem, hogy jön ehhez a témához egy Árpa Attila, akit korábban néztem és szurkoltam is neki több műsorban. Mind idáig hatalmas tisztelettel álltam hozzá, viszont azokat, amiket írogatott a kommentekben, meg ez az egész nagyon gáz. Először is nem értem, miért nem nekem írogat személyesen, miért az asszonyomnak, másodszor pedig nem értem, neki nap végén mi köze is lenne ahhoz, hogy honnan hozok el egy háziállatot a kislányomnak. Úgy hiszem, lenne jobb dolog is, amivel foglalkoznia kéne, mint például nőtlenségének megoldásávalszögezte le Béci, aki hatalmasat csalódott abban, hogy az internet milyen lejáratókampányt indított ellene.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek