Visszatérés

Kárász Róbert: Nagyjából a kamasz- és a fiatalkor között vagyok

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.06.24.

Mérföldkőhöz érkezett a műsorvezető élete, hiszen másfél év után visszatér a képernyőre. Kárász Róbert ráadásul nem is akármilyen apropóból lesz újra műsorvezető.

Kárász Róbert idén ősszel lesz 55 éves. Ez azonban egyáltalán nem zavarja, hiszen belül még bőven a tinikorát éli meg a Miss World Hungary műsorvezetője.

hot feltöltés Kárász Róbert idén ősszel lesz 55 éves, de állítja, valahol a kamasz- és a fiatalkor között van  BORS
Kárász Róbert műsorvezető lesz újra, ráadásul nem akármilyen okból. (Fotó: archív/HOT! magazin)

Amikor leírom, vagy kimondom az életkoromat, belém nyilall, hogy ez már majdnem 60!

– Amíg én belül könnyednek érzem magam, addig nincs jelentősége annak, hogy hány éves vagyok. Az életkoromat pont úgy élem meg, ahogy a közérzetem diktálja. Tehát nagyjából a kamasz- és a fiatalkor között vagyok belül, még ha ez kívül nem is látszik feltétlenül – kezdte mosolyogva Robi a HOT! magazinnak.

A műsorvezető igazi lányos apuka, akinek a gyerekei a legfontosabbnak. Egész életében tiszteletben tartotta a döntéseiket – így van a médiaszereplésekkel is.

A nagyobbik lányom, Anna már nem indulhatna ilyen versenyen, hiszen 27 éves, a kisebbik lányom, Rozi pedig tavaly töltötte be a 18-at. 

Ő indulhatna, de egyik sem az a típus, aki a rivaldafény felé fordulna, ezt pedig a saját bőrömön tapasztalom. Csomó helyen vagyunk, amit már nem is posztolunk, ezt pedig tiszteletben tartom.

Gyerekkoromban a szüleim mindig azt mondták: „Fiam, azt csináld, ami neked tetszik, és amiből úgy érzed, hogy nem származik problémád vagy gondod”. Egy egészséges személyiséggel rendelkező embernek tudnia kell, hogy mi jó és mi kevésbé alkalmas a számára – árulta el a műsorvezető.

hot feltöltés Kárász Róbert idén ősszel lesz 55 éves, de állítja, valahol a kamasz- és a fiatalkor között van  BORS
Kárász Róbert Miss World Hungary műsorvezető lesz. (Fotó: archív/hot! magazin)

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. tartalomfejlesztésért felelős igazgatója nagy kihívás előtt áll, hiszen műsorvezetőként még nem szerepelt ekkora kaliberű műsorban, emiatt is tartja fontosnak, hogy megfelelően felkészüljön a feladatokra:

Sokan azt gondolják, hogy egy élő műsort levezetni végtelenül könnyű. Persze az ember az évtizedek alatt rengeteg rutint szed fel, amitől magabiztossá válik a stúdióban.

 De már másfél éve nem dolgoztam műsorvezetőként, ezért mindenképpen készülni kell lélekben, fizikailag, minden szempontból. Ilyen típusú műsorban eddig csak vendégként szerepeltem, így mindenképpen újfajta kihívás elé nézek.

Kárász Róbert igazi üzletember

Törőcsik Mari és Kárász Róbert 2012-ben hozta létre a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt, majd a tévés később kávézót is nyitott az alapítványa üzemeltetésében, ahol már a gyermekei is dolgoztak önkéntesként.

hot feltöltés Kárász Róbert idén ősszel lesz 55 éves, de állítja, valahol a kamasz- és a fiatalkor között van  BORS
Kárász Róbert kávézót is nyitott a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány üzemeltetésében. (Fotó: archív/hot! magazin)
hot feltöltés címlap
További sztárhíreket olvashatsz a hot! magazin e heti számában. (Fotó: archív/hot! magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek