Nyertes

Brutál szexi ruhában vette át a díjat Tóth Andi - fotó

Létrehozva: 2024.06.21.

Az énekesnő elképesztően dögös volt a csütörtök esti díjátadón. Tóth Andi közönségkedvenc díjat nyert.

Tóth Andi sorra zsebeli be a győzelmekkel járó díjakat, ezúttal a Joy Social Media Award díjátadó gáláján tette tiszteletét, ahol közönségkedvenc előadókat díjaztak. Andi számára a 2024-es év joggal vált mérföldkővé.

Tóth Andi
Tóth Andi 2023-ban és 2024-ben is díjazott lett (Fotó: Szabolcs László)

Tóth Andi: köszönöm ezt a 10 évet!

Az énekesnő karrierje meredeken ívelt felfelé: 2021-ben megnyerte a Dancing with the Stars második évadát Andrei Mangara oldalán, majd 2023-ban a Joy Social Media Award-on #hallgasshazait kategóriában lett győztes, idén ugyanitt #mérföldkő kategóriában. Bár Tóth Andi tavaly bejelentette, hogy visszavonul az énekléstől, rajongói továbbra is reménykednek benne, hogy láthatják még őt a színpadon. 

Andi a díjátadó gálára egy pénztárcabarát ruhában érkezett, egy örök klasszikus, a kis fekete mellett tette le a voksát, ami nem meglepő módon őrjítően jól állt neki. Az énekesnő a díjjal kapcsolatban közösségi oldalán mondott köszönetet:

Köszönöm a jelölést, köszönöm ezt a díjat, köszönöm ezt a 10 évet! Köszönöm ezt a kivételes életet, köszönöm a mély pontokat és boldog pillanatokat, köszönöm a sok nehéz időszakot, amikből egyre erősebb nőként térhettem vissza. Köszönöm a csalódásaimat, amikből megtanulhattam kikben nem bízhatok, köszönöm a csodás barátaimat akik mellettem voltak és fogták a kezem. Köszönöm a rossz és jó döntéseket, a lehetőségeket amikkel igyekeztem mindig élni. Köszönöm, hogy élhetek, hogy egészséges vagyok, nyitott és tanulásra képes. Köszönöm, hogy sok ember inspirálónak tart és támogat! Előttünk az élet .. KÖSZÖNÖM!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek