ÉLETMESE

Tápai Szabina és Kucsera Gábor: Egy szerelem kronológiája

Buster

Létrehozva: 2024.05.17.

A sportoló házaspár kapcsolata már a kezdetektől sem volt éppen zökkenőmentes, majd a gyenge kezdés után jött az erős visszaesés. Tápai Szabina és Kucsera Gábor az intő jelek ellenére is összeházasodtak és született három gyermekük. Tíz év házasság, számos félrelépés után úgy tűnt, végleg véget ért a kapcsolatuk, de jött a fordulat…

Nem sokan kapták fel a fejüket, amikor 2023 elején Tápai Szabina és Kucsera Gábor bejelentették, hogy hónapok óta külön élnek és készek beadni a válókeresetet. Addigra ugyanis már szinte nyílt titok volt, hogy a világ és Európa-bajnok kajakos nem volt a hűség szobra. Ezzel Persze a kézilabdaklasszis is tisztában lehetett, hiszen Kucsinak akkor is volt kapcsolata, amikor egy edzőtáborban összefutottak és megitták első, közös kávéjukat. A kajakos ugyan hevesen udvarolt a gyönyörű kézis lánynak, de ő nem adta be a derekát. Kucsera később egy interjúban be is ismerte: „Eleinte csak egy kalandként tekintettem Szabinára, de ő nem ilyen lány volt és éppen ezzel hagyott bennem mély nyomot” – mondta egykor Kucsera, aki az akkori barátnőjének be is számolt a találkozásról. Ők ketten mindezek ellenére is eltávolodtak egymástól, hiszen Tápai Szabina külföldre szerződött, majd beleszeretett a Csillag Születik sztárjába, Szabó Tamásba. Eközben Kucsera sem tétlenkedett, hiszen összejött Sári Évi énekesnővel, akivel már a közös életüket tervezték. Végül mindkét sportoló kapcsolata zátonyra futott, és eljött az ő közös útjuk kezdetének ideje.

Tapai Szabina és Kucsera Gábor 2013-ban mondták ki a boldogító igent
Viharos és kalandos kapcsolatuk kicsúcsosodása volt a majdnem elfelejtett esküvő (Fotó: Bors)

Kucsera az esküvőjüket is elfelejtette

Már a kezdettektől viharos volt a Tápai-Kucsera páros kapcsolata. 2012-ben szakítottak is, majd rövid idő után újra együtt mutatkoztak, sőt, bejelentették az eljegyzésüket is, amit hamar követett az esküvő, ahol Szabina már várandósan állt az oltár elé. Hogy életük nagy napja érdekesen alakult, az igencsak finom megfogalmazás, ugyanis Kucsera Gábor egyszerűen elfelejtette, hogy neki jelenése van az anyakönyveztető és a násznép előtt. Éppen a haverjaival kocsmázott, amikor megcsörrent a telefonja és Szabina megkérdezte, merre jár, hiszen már csak rá várnak. A családi életük a baki ellenére is szépen indult. Kucserát ugyanis megváltoztatta az apaság. Közte és Beni között olyan szoros kötelék fonódott, hogy végül a kajakos maradt otthon a picivel, míg Szabina visszament dolgozni. Két évvel később aztán jött az a bizonyos válogatóverseny, ami után kirobbant Kucsera Gábor drogbotránya. Jött az eltiltás és a lejtmenet, ami nem csak Gábort, de a kapcsolatukat is alaposan megtépázta.

Tápai Szabina, Kucsera Gábor és Beni 2017-ben boldog családként fogadták lapunkat otthonukban. Éppen húsvéti locsolásban voltak a fiúk...
Tápai Szabina és Kucsera Gábor életében a bolondozás gyakran csak a kamerának szólt (Fotó: Mediaworks archívum)

Dolgoztak a kapcsolatukon, de hiába...

A megtépázott család életébe csodaként csöppent be második gyermekük Milla, aki 2018-ban született. Ekkortájt látszólag béke honolt Szabina és Gábor között, de azt nem titkolták, hogy kislányuk születése alaposan feladta nekik a leckét. Szabina be is költözött a babaszobába, így csak kevés idejük jutott egymásra. Egy évvel később, vagyis 2019-ben Kucsera Gábor részt vett a Farm VIP-ben, így hónapokra távol maradt a családjától. Ekkor röppentek fel a hírek arról, hogy Syndey van den Bosch-sal szűrte össze a levet. Erről a liezonról Szabina is tudomást szerzett, és innentől kezdve a házasságuk számára nem volt megállás. Úgy beleálltak a földbe, mint a gerely. Ennek ellenére dolgoztak a kapcsolatukon. Olyannyira, hogy 2021-ben megszületett a harmadik gyermekük is. Sokáig mindketten hittek abban, hogy Bella lehet a közös jövőjük záloga, de nem így lett. Gábor a kislány születése után nem sokkal elutazott, hogy gyerekeket táboroztasson és vitte magával a fiát is. Nem sokkal ezután Tápai Szabina bejelentette, hogy külön lakásba költöztek és a kapcsolatukat végérvényesen lezártnak tekintik.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor egy hitvesi csókkal pecsételték meg a bejelentést.
Hajdú Péter alaposan ledöbbent, amikor elcsattant a hitvesi csók (Fotó: YouTube)

Szent a béke, lángol a szerelem

Nos, hogy mennyire igaz a mondás, mely szerint: Soha nem mond, hogy soha, azt hűen tükrözi a nem várt fordulat, ami az Összezárva Hajdú Péterrel pénteki adásának felvételén történt. Mint ismeretes, Tápai Szabina megjelent a stúdióban, miközben Kucsera Gábor éppen a házigazdával vacsorázott és a férje ujjára húzta a z otthon felejtett karikagyűrűjét. A házaspár ezután csókban forrt össze, és elárulták, újra egy párt alkotnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek