GÁLÁNS

"Jó érzés volt!" - minden költséget magára vállalt Jákob Zoli

Bors

Létrehozva: 2024.04.23.

Sokat jótékonykodik, de ilyen először fordult elő. Vívókat megszégyenítő gyorsasággal sújtott le Jákob Zoltán telefonja.

Nem újdonság, hogy Jákob Zoltán jótékonykodik, nemrég a hot! magazinnak beszélt erről részletesebben. A közösségi oldalán pedig egymást érik azok a posztok, ahol különböző kisebb ajándékokat ad az utca emberének. Persze Zoli azért kér valamit cserébe: az illető legyen a követője a közösségi médiában.

HOT FELTÖLTÉS JÁKOB ZOLTÁN
Jákob Zoltán nem fukarkodik, ha ajándékokról van szó (Fotó: Szabolcs László)

Legutóbb például egy, a bevásárlását éppen a kocsijába pakoló hölgyet szólított meg, és amikor kiderült, hogy már rajongója az Instagramon (is), átnyújtott neki egy kávégépet.

Egy másik követőjét a budapesti Nagykörút közepén lepte meg egy porszívóval.

Persze, Zoli nem szőrös szívű: ha valaki esetleg nem a követője az online térben, annak gyorsan ad egy esélyt, hogy pótolja ezt a hiányosságot. Az alábbi videó mellett pedig azt is összefoglalta, miért is csinálja ezt:

Szavakkal nem lehet leírni, de most mindannyian láthatjátok, mit érzek, amikor sikerül tiszta, szívből jövő örömöt okoznom!

 

Jákob Zoltán módszert vált

Most új szintre lépett Zoli jótékonykodása. Éppen a Nyugati pályaudvarnál lévő plázában járt, amikor betért az ott lévő márkaboltjába, ahol egy vásárló éppen fizetni készült. A körmös király az engedélyével belekukkantott a szatyorba, szakértő szemmel tanulmányozta az összeválogatott kozmetikumokat, majd megkérte a bolt munkatársát, hogy üsse be azokat a kasszába.

Amikor azonban fizetésre került volna a sor, Jákob Zoltán előkapta a telefonját, és egy villámgyors mozdulattal a terminálhoz érintette, kifizetve ezzel a vásárlást!

Először csináltam ilyet… Jó érzés volt!

 – írta a videóhoz.

A milliárdos ezúttal nem kért követést a jó cselekedetért, de azért egy ölelést elfogadott. Azon pedig lehet vitatkozni, hogy az egyik zsebéből a másikba tette-e a pénzt, vagy sem, de a nap végén csak az a fontos, hogy ezzel a gesztussal valóban boldoggá tette egy újabb ember napját.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek