Megdöbbentő

„Mondjatok imát értük” – újabb sztárpár házassága került válságba?

K.B.

Létrehozva: 2024.03.01.

Nehéz helyzetbe került az énekes és gyönyörű felesége.

Megrendítő hírek érkeztek a fiatalok egyik legnagyobb kedvencéről - a Szigeten is 2022-ben fellépő - Justin Bieberről és szerelméről Hailey Bieberről. A lányról fontos tudni, hogy ő Alec Baldwin testvérének Stephen Baldwinnak a lánya, és a családjuk mélyen vallásos. Justin pedig a végig bulizott tinédzserévei után talált rá Istenre és a vallásra. Éppen ezért ijesztő, hogy most Stephen Baldwin, és barátja Victor Marx egy olyan bejegyzést osztottak meg az Instagram-oldalukon, amelyben arra kérték a rajongókat, hogy imádkozzanak a fiatal házaspár jólétéért, ugyanis: "különleges kihívásokkal kell szembenézniük".

*EXCLUSIVE* Justin and Hailey Bieber arrive together at Super Bowl
Legutóbb a Super bowl-on látták együtt a szerelmesek, amikor Nanuskha ruhákban sétált Justin /Fotó: Profimedia

A Metro magazin szúrta ki, hogy február 26-án a keresztény lelkivezető Victor Marx egy Instagram-bejegyzésben imádkozásra buzdítja híveit Justin és Hailey kapcsolatáért. Ezt megosztotta saját oldalán Stephen Baldwin is, azonban néhány óra múlva ő törölte ezt a posztot. A bejegyzés szövege így hangzott:

Keresztények, ha Justinra és Haileyre gondoltok, szánjatok rájuk egy kis imát, értük. Legyen meg a bölcsességed, a védelmed, és közelíts az Úrhoz

 - írta az egyház dolgozója. Victor az eredeti poszt mellé hozzátette:

Különleges kihívásokkal kell szembenézniük azoknak az embereknek, akik a nyilvánosság előtt élik az életüket. Gyakran szembesülnek spirituális háborúval, amely hajótörést akar okozni a hitük, a házasságuk és az életük terén.

- zárta sorait az ijesztő bejegyzésben a lelkipásztor.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek