Beavatkozás

Túl van a beavatkozáson Köllő Babett: fotón mutatta meg a változást

H. A.

Létrehozva: 2024.01.31.

A népszerű színésznő ezzel bebizonyította, hogy sosem késő belevágni.

Senki sem vádolhatja azzal Köllő Babettet, hogy nem ad a megjelenésére kellő mértékben: a színésznő, aki a Sztárban sztár leszek! egyik Mestereként is tevékenykedett, a már említett műsorban rendszeresen felhívta magára a figyelmet merész, bevállalós, időnként egyenesen polgárpukkasztó ruhatárával, amelynek jó pár darabját még sokáig emlegették. Egy azonban biztos: Babett sosem félt attól, hogy feltűnést keltsen, vagy éppen megmutassa magát. A fogaival azonban mégsem volt egészen kibékülve az egyébként harsány és magabiztos díva, ezért arra jutott, lépni fog annak érdekében, hogy szebb és esztétikusabb legyen az összhatás: az eredmény a végén önmagáért beszélt.

Köllő Babett
Köllő Babett mindig is a dögös megjelenéséről volt híres / Fotó: Máté Krisztián

És már be is fejeződött a fogszabályzásom. Fél év alatt! Nulla fájdalommal. Láthatatlan fogszabályzóval. A legjobb döntés volt, hogy felnőttként belevágtam, és mindehhez a legjobb orvost is megtaláltam. Szóval, aki azt gondolja, hogy felnőttként nem lehet fogszabályozni, az téved! Vágj bele!

- írta Instagram-oldalán a szexi színésznő, aki a közzétett fotón máris sokkal magabiztosabban mosolygott, a beavatkozást követően.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek