Együttélés

Az erdő szélén kezd új életet a magyar énekesnő

Mona

Létrehozva: 2024.01.13.

Módosítva: 2024.01.13.

Az énekesnő csaknem húsz év után újra összeköltözött édesanyjával, Hernádi Judittal. Tarján Zsófiban rengeteg emléket idézett meg az a szoba, ahol gyerekként és tinédzserként élt. Imádja híres édesanyját, de azt elismeri, csöppet sem volt egyszerű az együttélés.

Tarján Zsófi 19 éves kora óta él egyedül. Néhány hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy kicsit nyugodtabb, csendesebb helyen, a belvárostól távolabb szeretne élni. Átmenetileg, amíg nem tudta elfoglalni új otthonát, visszaköltözött édesanyjához, Hernádi Judithoz. Abba a szobába, ahol kislányként élte a mindennapjait.

Tarján Zsófi
Tarján Zsófi átmenetileg költözött vissza híres édesanyjához Fotó: Bánkúti Sándor

Érdekes időszak volt, aminek hátrányait és előnyeit is megtapasztaltuk, ugyanakkor mindketten örülünk, hogy már vége – kezdte mosolyogva a Honeybeast énekesnője. – Egy időutazás volt számunkra. 37 évnyi életet kellett belezsugorítanom egy hat négyzetméteres szobába – amit egyébként imádok –, oda, ahol a gyerek- és a tinikoromat töltöttem. Felnőttként meglehetősen nehéz volt. Picit úgy éltem, mint Harry Potter a lépcső alatt a gardróbszekrényben. Miközben a külön töltött csaknem húsz év alatt édesanyámnak is kialakult a napi rutinja, ami ütközött az enyémmel. 

Újra összekellett hangolni az életünket, ami hol működött, hol nem. 

– Viszont az egymás iránt érzett szeretet fölülírt mindent, hiszen nagyon jó anya-lánya kapcsolat a miénk, mégis nehéz feladat volt – árulta el érdeklődésünkre.

Azt gondolnánk, hogy az összeköltözésnek köszönhetően sokkal több idő jutott egymásra, de nem így van. A színésznő és lánya ugyanis rengeteget dolgozik.

Sajnos a nagy beszélgetős esték, órák elmaradtak. Viszont abban a pillanatban, ahogy elköltöztem, máris jött a telefon: „Jaj, Zsófikám, csak azért hívtalak, hogy elmondjam, szeretlek!”, rögtön elkezdtünk nosztalgiázni – nevetett fel.

SZL_0741
Az énekesnő a belvárostól távolabb, csendes, nyugodt környékre költözött Fotó: Szabolcs László

Tarján Zsófi: „A fejemben már elköltöttem egy csomó pénzt”

Zsófi ugyan már beköltözött új lakásába, ám még nagyon sok feladat vár rá, hogy igazán otthonossá varázsolja kuckóját.

Nagyon kezdetleges a berendezés, egyelőre a kanapém került a helyére. 

Tervek vannak, a fejemben már elköltöttem egy csomó pénzt, de még ezeket újra kell gondolnom. 

– Ilyenkor az ember álmodozik, próbálja összetennie, amije van. Rend- és tisztaságmániás vagyok, de még mindig óriási rumli van, és doboz doboz hátán a lakás minden pontján. Ezt kicsit nehezen viselem. Persze mindent felülír az örömöm, hogy el tudtam költözni és új életet kezdtem egy csodás helyen, az erdő szélén, egy társasházi lakásban. A szomszédok nagyon kedvesek, és még egy kis kertkapcsolatom is van, amit szeretnék gondozni, mindenféle növénnyel beültetni – osztotta meg lapunkkal az énekesnő, aki gőzerővel vágott bele a 2024-es évbe, ugyanis a napokban debütált zenekara Másnap című új dala és közeledik a nagykoncertjük időpontja is.

Büszkék vagyunk, hogy Horváth Réka elfogadta a felkérésünket az együttműködésre és elkészítette a Másnap klipjét. Ahogy a cím is mutatja, a másnaposságról szól, de nem abban az értelemben, ahogy ezt a kifejezést szoktuk használni. Inkább egy kapcsolat reményének az elvesztéséről, aminek a következménye ez az állapot. Amikor tudod, nincs remény, és picit saját magadat is megmosolygod, amiért megint nem jött össze. Közben próbálunk, dolgozunk, készülünk az április 26-i nagykoncertünkre is a Budapest Parkban – árulta el Zsófi.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek