Házasság

Megnősült Szabó Ádám: „Boldogan mondtunk igent"

HOT

Létrehozva: 2023.10.04.

Nagy a boldogság Szabó Ádámnál: egy éve találta meg szíve választottját, most pedig megesküdtek Isten színe előtt is.

Szeptember 23-a nagy nap a fiatalok életében, hiszen ekkor fogadott örök hűséget Szabó Ádám és kedvese, Jennifer. Sokáig azonban komolyan aggódtak amiatt, hogy egyáltalán megülhetik-e a nagy napot, vagy elmossa-e azt az eső, ám az izgalom az utolsó előtti pillanatokban alábbhagyhatott, és elvonultak a felhők.

Éljen az ifjú pár! - hangzott el többször a nagy napon   Fotó: hot! magazin

– Előző nap néztük az időjárás-előrejelzést, amely 80%-os valószínűséggel írt záport. Olyan szerencsések voltunk, hogy mire a helyszínre értünk, elállt az eső, és hét ágra sütött a nap. A templomi szertartáshoz hasonlót még nem éreztem soha. Amikor az oltár előtt álltunk, olyan érzésünk volt, mintha újjászülettünk volna, és ezt mindenféle túlzás nélkül mondom – kezdte Ádám a hot! magazinnak.

Szabó Ádám csaknem összeesett a bevonulás alatt

Nehezen tudtak uralkodni az érzéseiken, hamar eltörött a mécses mindkettejüknél. A bevonulás alatt orgonajáték szólt, a Rómeó és Júlia egyik betétdala, és már akkor utat engedtek a könnyeiknek a szerelmesek.

– Édesanyámmal vonultam be, és ahogy megszólalt az a csodálatos hangszer, azt éreztem, hogy össze fogok esni, vagy felkerülök a mennybe. 

Úgy tűnt, mintha hozzám szólna valaki fentről és erősítené bennem, hogy ez a mi napunk

 – mondta a férj elérzékenyülve.

Valódi álomként élték meg a perceket, órákat, hiszen minden úgy alakult, ahogy szerették volna.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer friss házasként tengetik mindennapjaikat   Fotó: hot! magazin 

– A szertartás felülmúlta az összes elképzelésünket. A templomi esküt követően az anyakönyvvezető adott minket egybe, aki szintén elképesztően kedves volt, és még az egy óra várakozási idő sem kottyant meg a násznépnek. Ezután mentünk át a buli­helyszínre, amit előtte nem is láttunk ilyen szépen feldíszítve. Törökbálinton voltunk, az Anna Tanyában. Az olaszos menü mellett rusztikus, olaszos volt a helyszín is, ami illett az esküvő mediterrán hangulatához, emiatt gondoltuk, hogy jó ötlet Olaszországba utazni nászútra. Olyan, mintha még ma is tartana az esküvő! – mesélte boldogan Jennifer pár nappal a lagzi után.

„Amióta életmódot váltottam, jobban szeretem magam és a feleségemet is”

A lakodalmon a nyitótánc is kicsit más volt, mint a megszokott, egy kicsi csavart beletettek, hűen önmagukhoz.

A nyitótánc nagy sikert aratott  Fotó: hot! magazin 

– Volt egy nyitótáncunk Jennivel: saját koreográfiát találtunk ki, egy szép keringővel kezdtük, és egy igazi bulisláger egyvelegbe mentünk át. Utána mikrofont ragadtunk, hiszen a ma megjelenő „Egyet kérek” című dalunkat adtuk elő a násznépnek, ami nagyon meghatóra sikeredett, főleg, hogy egy picit ránk is szakadt az ég. Jenni egyáltalán, én pedig három hónapja nem iszom alkoholt. Amióta életmódot váltottam, jobban szeretem magam és a feleségemet is. Ráadásul a saját bulinkon én voltam a vőfély is, ami a vendégeknek különösen tetszett. Többféle játékkal is készültünk, amiken még a feleségem 87 éves nagymamája is részt vett tette hozzá Ádám.

Biztosan sokáig emlegetni fogják azt a szeptemberi dátumot, amikor egybekeltek, hiszen akarva-akaratlanul azóta folyamatosan ezzel a számmal találkoznak minden lehetséges formában.

– Megálltunk egy ház előtt Olaszországban, amiről kiderült, hogy 23-as a házszáma. A repülőn nem kaptunk egymás mellé helyet, de nagyon kedvesek voltak az ott dolgozók, és teljesen véletlenül, a 23-as sorban mégis találtak nekünk. 

Az esküvő óta csak különleges dolgok történnek velünk, és ez nem lehet véletlen!

 – vallotta Ádám.

„Külön emberekként érkeztünk és egyként távoztunk”

Ha már lúd, legyen kövér – tartja a mondás, ennek alapján pedig nem egy, hanem három menyasszonyi ruhát is viselt Jennifer!

Isten színe előtt vallottak egymásnak szerelmet   Fotó: hot! magazin 

– A YesEvent esküvői ruhaszalon jóvoltából kaptam több ruhát, az Operában pedig lefotóztak minket, így Ádám látott még a gyűrű felhúzása előtt. Arra viszont nagyon odafigyelt, hogy ne nézzen oda a bevonuláskor – ecsetelte az ifjú ara, akitől férje vette át a szót.

– Amikor odalépett mellém az oltárnál, azonnal elfogott a sírás a boldogságtól. Éreztük a jóisten jelenlétét, azt pedig hittől függetlenül mondom, hogy itt most valami más történt. Olyan hatással volt ránk az Úr jelenléte, hogy földbe gyökerezett a lábam. Külön emberekként érkeztünk és egyként távoztunk

Isten színe előtt váltunk egy emberré, fel is vette a nevemet, így lett Szabó Jennifer.

Mindkét család nagyon örült annak, hogy gyermekük fejét bekötötték, hiszen egybekelésüket már a tavalyi évben megjósolták.

– Édesapám befogadta szívem választottját, ami megható számomra. Szép, hogy egyek vagyunk és összetartozunk. Érdekes, hogy tavaly az öcsém vette feleségül a párját, és az ő esküvőjükön Jenni kapta el a csokrot, akkor még viccelődtünk is a mi szertartásunk gondolatával, most pedig valósággá vált mondta Ádám.

Életük legújabb mérföldköve után rövidesen akár a gólya is bekopogtathat hozzájuk, amit már nagyon várnak.

Az esküvőjük minden pillanatát élvezték   Fotó: hot! magazin 

A következő projekt a gyerekvállalás, ami jövőre esedékes. Ráadásul a család is nagyon szeretne már unokázni. Egyelőre meg kell várnunk Jennifer novemberi arcüregciszta-műtétjét. Ha azon túl vagyunk, és mindenki egészséges, akkor vágunk bele a projektbe – mesélte büszkén Ádám.

Selyemcsoda

Jennifer a templomban egy olyan különleges esküvői ruhát viselt, mely mikádóselyemből készült. A menyasszonyi csokrot Jennifer legjobb barátnője kapta el, aminek örült az ifjú feleség, hiszen ez azt jelenti, hogy hamarosan ő is férjhez megy.

Terülj, terülj asztalkám

A hatvanfős vendégsereg bőven válogathatott az ételekből. Előételként húslevest szolgáltak fel, majd magyaros szűzérme, konfitált kacsacomb, cordon bleu, zöldfűszeres jércemell, rántott sajt és különböző saláták voltak terítéken. 

Az olaszos ízvilág főként a desszertekre volt jellemző: a tiramisutól kezdve a mascar­ponés joghurthabon át a panna cottáig tartott a menüsor, a többi étel pedig inkább a magyar konyhát idézte. A mulatság hajnali kettőig tartott, az ifjú párnak azonban hamar nyugovóra kellett térnie, hiszen reggel tíz órakor indult a gépük Olaszországba.

A legfrissebb hot! magazinban számos exkluzív sztárhírt találnak - Fotó: hot! magazin 
https://cdn.borsonline.hu/2023/07/jI1y5awQ1pXYaDHrQskYgCMdzlOkk4LIm6eGioRVzms/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NmZjFjMDVkZTg0YTQxZGFiNmU5NDU3ODFkNDFmZDc2.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Nagy volt az ijedtség: Műteni kellett Szabó Ádám szerelmét

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16731035_auto_resized.jpg
origo.hu

Tóth Vera a TV2 stúdiójában drukkol Krausz Gábornak - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16731168_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elmondta az amerikai műsorvezető: ezt gondolja Orbán (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16731113_auto_resized.jpg
ripost.hu

Véget érhet Marco Rossi kulcsemberének angliai kalandja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16728874_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nem várt fordulat! Horn Gábor hatalmas balost vitt be az ellenzéknek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/22522_resized.jpg?avcount=1701565511
origo.hu

Ketrecbe zárva és félmeztelenül is fotózták Marjai Juditot - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16728603_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Akciós a Lidlben a pulykamell – ezeket készítsd el belőle a hétvégén!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/22031_resized.jpg?avcount=1701565511
life.hu

Amennyi nő, annyiféle menstruáció: ekkor beszélhetünk cikluszavarról(X)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16728790_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szintet lépett Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata: már össze is jött az első

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/22451_resized.jpg?avcount=1701565511
life.hu

A soha véget nem érő PMS - a tünetek az egyes életszakaszokban eltérőek lehetnek(x)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/12/OJG5kSh42ok3U3nUxD41tRfA3XEl0Y8WKeYY1BfjZp8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhhZWUwMWE0ODM4ZjRiYzRhOTJiYTdiZDcwYTM1NGEz.jpg
Győztesek

Véget ért a Dancing with the Stars: ők lettek a táncparkett legjobbjai

https://cdn.borsonline.hu/2023/12/tsB3CneSuCi7xSfdm46bOBfhAVKIi6OQWAZCHsigwoQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQwZGU2MWExMmJmNTQ1ZGFiNzA1MzViYzQ2NjBlOWRj.jpg
Ünnep

Élő adásban üzent kislányának Krausz Gábor