BARÁTSÁG

„Remélem, nem csinál valami hülyeséget” – Pumped Gabo nagyon aggódik Aurelióért

D.G.

Létrehozva: 2023.08.06.

Saját hibájából nem tudta meglátogatni egy hónappal ezelőtt börtönbüntetését töltő barátját Pumped Gabo. Abban bízott, hogy a félresikerült találkozó után azonnal felveszi vele a kapcsolatot Aurelio, de se levelet nem kapott, se nem hívta a volt villalakó. Gabo aggódik, reméli, barátja nem süllyed újra depresszióba, nem csinál hülyeséget és mihamarabb kér számára új időpontot.

Eddig viszonylag gyakran levelezett egymással Pumped Gabo és Aurelio, aki a rá jogerősen kiszabott 3 év 5 hónapos börtönbüntetését tölti. Az izomceleb számára a levelekből jól nyomon követhető volt jó barátja lelkiállapota, ami hol kiegyensúlyozott, beletörődő volt, hol pedig teljesen magába roskadó, depressziós. Ezért is örült, amikor bő egy hónappal ezelőtt végre Aureliónak sikerült őt felvetetnie a kapcsolattartók közé és kapott időpontot, hogy személyesen találkozzanak. De Gabo lekéste a megadott időpontot, így hiába viccelődött az őrökkel, a szigorú szabályok rá is vonatkoznak…

Aurelio és Pumped Gabo
Aurelióért aggódik Pumped Gabo (Fotó: Bors)

Aurelióért aggódik Pumped Gabo

Még mindig hibáztatja magát a lemezlovas, hogy saját hibájából elmaradt a találkozás, ami mindkettőjük számára olyan sokat jelentett volna. 

− Persze nyilván neki még többet jelentett volna, hiszen másfél éve bent van – kezdte a Borsnak Gabo. − Nekem is hiányzik, de ugye nekem itt kint könnyű, jövök-megyek szabadon, zenélek, barátnőzök, míg ő meg emészti magát odabent. Nem tudom megbocsájtani magamnak, főleg, hogy a leveiből is lejött, hogy hiába igyekszik erős lenni, de egyre nehezebben viseli a bezártságot. 

Én barom, meg elkések, pedig nagyon készültem. Azóta egy hónap eltelt és semmi hírem róla, nem jött újabb levél, nem is hívott… Biztosan megharagudott rám, amit teljes mértékben meg is értek, de egyszerűen összeesküdtek ellenem a dolgok. Tudom, mennyire várta, hogy találkozzunk, tudom, milyen sok erőt merített volna belőle. Most meg én várok, neki kell lépnie, neki kell új időpontot kérnie. De azóta semmi hírem felőle, még gyermeke édesanyjával sem üzent. Bízom benne, hogy megbocsájt nekem, hogy összeszedi magát és nem csinál semmi butaságot!

Volt már ilyen

Tavaly februári bevonulása után is hónapokig kerülte jó barátja Gabót. Pedig annyi minden köti össze őket, sok-sok jó emlék, nagy szeletelések a Balaton Soundon. Mégis hónapokig nem kereste a testépítő celebet.

Arra gondolok, hogy valószínűleg nem érzi jól magát, és ezért nem akar velem beszélni. Barátok vagyunk, ezért nem értem, miért tartja magát ennyire távol tőlem. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek