Sziget

Döbbenetes igényekkel érkeznek a világsztárok a Szigetre

KL

Létrehozva: 2023.08.07.

A szervezőknek a legnagyobb figyelmet az étkezésre kell fordítaniuk, de olykor ilyen kéréseket is teljesíteniük kell.

Már csak napok vannak hátra, és augusztus 10-én kezdetét veszi az idei Sziget Fesztivál a Hajógyári-szigeten. A rendezvény évről-évre egyre több látogatót vonz.

A fesztivál hat napja alatt összesen hét világsztár érkezik a nagyszínpadra Fotó: Sziget Fesztivál 

Idén a fesztivál hat napja alatt összesen hét headliner, azaz nagyszínpadra szervezett világsztár érkezik, ám ők általában olykor hihetetlen kérésekkel vagy éppen igényekkel fordulnak a rendezvény szervezőihez. Csiszár Virág a Sziget Fesztivál booking managere a hétfői Mokkában elárulta, hogy általában olyan dolgokat kérnek, amik az itt-tartózkodásukat kényelmesebbé és kellemesebbé teszik, de van, hogy igen különleges dologgal állnak elő.

Talán extrább kérésnek számít a Buddha szobor, ugrálókötél, illetve jégfürdőt nagyon sokan szoktak kérni. Ilyenkor általában vagy egy erre használatos medencét, vagy egy gumicsónakot töltöttünk meg jéggel, és a fellépő a színpadról azonnal a jeges fürdőbe ugrott

- mesélte Virág, aki hozzátette, hogy a legtöbb kérés az étkezésre vonatkozik, emiatt a különleges diétákra is oda kell figyelniük.

Csiszár Virág a Mokkában elárulta, az ide érkező fellépők, a turnémenedzserek, az ügynökök és a menedzserek is viszik tovább a fesztivál jó hírét, így a Sziget Fesztivál már Európa- és világszinten is ismert és elismert rendezvénnyé vált.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek