Celeb

Harry herceg szigorúan figyelmeztette Károly királyt: nem teheti ezt a kislányával

sv

Létrehozva: 2023.06.11.

Ha a kislányáról van szó, Harry herceg nem ismer rangot és hierarchiát.

Harry hercegnek egy életre elege lett a királyi palota fényűzéséből és pompájából. De nemcsak azt nem szeretné, hogy ő maga részesüljön a királyi javakban, de azt is ellenzi, hogy gyermekeit belekóstoljanak a royal-életbe. Bár ez közismert, azért sokan megdöbbentek azon, hogy mennyire határozottan és szigorúan regulázta meg Károly királyt annak tekintetében, hogy mit adhat a kis Lilibetnek a második születésnapjára ajándékba. 

Le prince Harry esquive la question lors d'une interview à la télévision britannique sur le couronnement de son père
Fotó: JLPPA / Bestimage / Northfoto

Lilibet, Harry és Meghan vörös hajú kislánya most ünnepli második születésnapját, ez alkalomból pedig maga a király is fényűző ajándékkal szerette volna meglepni a kicsit. A Mirror megtudta, hogy a pletykák szerint Károly király azt tervezte, hogy csodálatos és hatalmas gyerekházat vesz neki, hogy legyen neki valami igazán maradandó élménye, és ami csak az övé. Állítólag ilyen volt a királynénak is kislány korában. A bennfentesek szerint azonban Harry kioktatta apját, és kérte, hogy ne vásárolgasson nekik ilyen drága luxusholmikat. 

Harry és Meghan egyébként egy 7000 milliárd forintot érő kastélyban élnek California legluxusabb városában, és elhalmozzák drágábbnál drágább ajándékokkal a gyerekeket. A kedélyeket tovább borzolta a tény, miszerint Károly király nem köszöntötte fel nyilvánosan legkisebb unokáját, holott mindig fel szokta köszönteni rokonait. A hivatalos kommunikáció ezzel kapcsolatban az volt, hogy csak azokat köszönti fel a király személyesen, akik közvetlenül a palotának dolgoznak. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek