Ciki

„Kritikán aluli, úgyhogy erről nem akarok beszélni!” – lehullt a lepel Marics Peti titkairól

Anomália

Létrehozva: 2023.05.14.

Lehullt a lepel Marics Peti több testi bajáról, és nem csak ezek miatt kell szégyenkeznie, a saját édesapja is leégette őt.

Az Istenes Bence fémjelezte hangulatos podcast legújabb adásában a vendégek ismét oldott hangulatban ugratták egymást a tőlük megszokott módon. Bence, mint az est házigazdája, mindent meg is tett ennek érdekében, így a nem egészen háromnegyed órás részben a csipszevő versenytől, a rezgő fogyasztógépen éneklésen keresztül egészen a komoly témákig, mindenre jutott idő. Még arra is, hogy a rég nem látott Marics Peti több, nem akármilyen egészségügyi titkáról rántsa le a leplet.

Marics Peti és Valkusz Milán, VALMAR, videó
A ValMar duó mindkét tagja jelen volt a podcaston Fotó: Bors

Hol a Marics, itt a Marics!

A Sztárban Sztár zsűrijeként is helytállt Marics Petiről azt gondolhatnánk, hogy a médiának, a bulvárnak köszönhetően már minden magánéleti eseményt tudunk róla. Nos, tévedtünk! És igen, van az a pillanat, amikor még a legelvetemültebb rajongó is valószínűleg belepirul Marics beszólásaiba: így történhetett ez most is, amikor Peti nem várt választ adott arra a kérdésre, miért van napszemüvegben?

Két napja olyat erőlködtem a WC-n, hogy elpattanhattak a szemem körül valami erek, ettől pedig olyan a szemem, mintha kiütések lennének rajta. Az életemért küzdöttem, tesó!

 – avatott be minket váratlanul Marics a titkaiba. 

Kellemtelen dolgokat mesélt el magáról Marics Peti Fotó: Szabolcs László

Elszólta magát újra

Ám, ha ez még nem lett volna elég, hamarosan az is kiderült, hogy Marics Peti még egy nagyon kellemetlen "betegséggel" küzd...erre akkor derült fény, amikor a show csúcspontján Bence és Peti csipszevő versenybe kezdtek, hogy fokozzák a jókedvet, és számolták, ki mennyi csipszet tud betömni a szájába. Az énekes ekkor szólta el magát a vírusos fertőzéséről...

Herpeszem is van gyerekek! 

– hangzott el hangosan, és ezen a ponton ezt tényleg nem biztos, hogy akartuk tudni... A versenyt végül Peti nyerte, a fájó, bizonyára kellemetlen és vírusos szájbetegsége ellenére ugyanis legalább dupla mennyiségű burgonyaszirmot tudott a szájába tömködni, mint versenytársa. Ráadásul bejelentették, hogy a félig megrágott, szalvétába köpdösött, herpeszes csipszeket a fiúk árverésre fogják bocsátani. Akinek van hozzá gusztusa...

Édesapja is leégette az adásban Maricsot Fotó: Bors

Itt még nem volt vége, hiszen Marics a telefonján látta, hogy az édesapja hívja. Valkusz Milán, Peti zenekari társa, jóbarátja pedig fel is vette a telefont. Az apuka valóban a vonal végén volt, de arra nem számíthatott, hogy többszáz ember fogja hallani, amit mond. Istenes Bence kapva kapott is az alkalmon és bekérdezett!

– Petiről tudunk majd beszélni egy pár mondatot? A Marics neveléséről, viselkedéséről? – hangzott a kérdés sebtében. A válasz sem késlekedett:

A viselkedése az kritikán aluli, úgyhogy arról nem akarok beszélni!

 – vágta rá István, Marics Peti édesapja viccelődve, vagy nem viccelődve...

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek