MÉLYPONT

Anyagilag is padlóra küldheti a szakítás Tóth Andit, csak magára számíthat

Prac Lee

Létrehozva: 2023.04.01.

Tóth Andi élete talán legnehezebb időszakán megy keresztül. Visszavonult az énekesi pályától, ami hosszú évek óta élete talán legfontosabb részét képezte. Most szakított Marics Petivel, ez pedig anyagilag is padlóra küldheti.

Tóth Andinak nem adják könnyen a boldogságot. A fiatal tehetség élete fenekestül felfordult, amikor 15 évesen berobbant a köztudatba egy tehetségkutató műsorban, amit csont nélkül meg is nyert. Azóta a Dancing with the Stars című show-műsorban a tánctudását is megmutatta, a Hazatalálsz című TV2-es sorozatban pedig az egyik főszereplőt alakította.

Andi viselkedése gyanakodásra adott okot a rajongók körében. Fotó: Bors

Látszólag minden stimmelt Tóth Andi életében

Nemrég még úgy tűnt, hogy a karrierje csúcsán van. Szerelmi élete is rendezettnek tűnt: mutatós párost alkotott a ValMar zenekar egyik frontemberével, Marics Petivel. A fiatalok nemrég kertes házba költöztek, és egy kutyát is vettek, amivel úgy tűnt, kiteljesedett Andi élete. A látszólagos idill azonban ingatag lábakon állt, s nemrég kártyavárként dőlt össze minden, ami Andit boldoggá tette.

Minden jel arra mutatott, hogy Marics Peti rajongásig szerette Andit - Fotó: Bors

Vége az énekesi karrierjének és a párkapcsolatának is

Március elején Andi egy őszinte videóban vallott arról, hogy meghozta a nehéz döntést: felhagy az énekléssel. Ezzel gyakorlatilag elzárja magát mindattól, ami eddig a legnagyobb eufóriát hozta az életébe.  Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a visszavonulás nem egyik pillanatról a másikra történik, ugyanis eddig ki nem adott dalait ezekben a hetekben felénekli, és új lemezzel jelentkezik. Ebben az időszakban nemcsak az énekesi karrierjét gyászolhatja, hanem a párkapcsolatát is. Hetek óta pletykálták különböző jelekre alapozva, hogy a kapcsolatuk véget ért. A legtöbb intő jel persze a Sztárban Sztár műsorában mutatkozott meg. Míg a páros az első adások alkalmával a szünetekben együtt mozgott, az elmúlt hetekben már inkább kerülték egymás társaságát. Folyosói pletykák szerint hetek óta külön autóval érkeznek a forgatásra és külön lakókocsiban is készülnek elő a műsorra. 

Az első adásokban közösen susmorogva töltötték a szünetet, mostanra azonban inkább kerülik egymás társaságát. Fotó: Bors

A legfigyelmesebb nézőknek pedig az is szemet szúrt, hogy míg a fiatalok eleinte sokszor azonos pontszámot adtak egy-egy produkció után, mostanra egyre eltérőbb a véleményük. Peti sokszor az egekig magasztalja Gubik Petra produkcióit, míg Andi szigorúan bírálja a fiatal énekesnőt. Közben Andi nem titkoltan Trap kapitányt választotta magának egyik kedvencének.

 

Andi anyagilag is rosszul jár a szakítással 

Szakításuk tehát megnehezíti a műsorbeli együttműködésüket, de még nagyobb problémát jelenthet a lakhatási kérdés. A páros nemrég bérelt egy budai kertes házat, amiből a hírek szerint Peti már el is költözött. A becsült havibér alapján sejthető, hogy Andira havonta akár több százezer forintos plusz költség hárulhat, ha egyedül marad a lakbér és egyéb kiadások fizetésére. Nem is beszélve közösen vásárolt kutyájuk, Bailey ellátásáról: a kutyust rendszeresen hordja trénerhez, de az orvosi ellátások, eledel sem kis összeg.

Mindig is megcincálta a közvélemény

Andit a közvélemény sem kímélte sosem. Hetekig tartotta lázban az országot egy rejtélyes ügy, melyről csak ennyit tudott a publikum: egy híres magyar énekesnőt kórházba vittek drogtúladagolás miatt. Sokan úgy vélték, Tóth Andi lehet a kérdéses személy, ám sosem bizonyosodott be róla, hogy valóban ő volt.  

 A Borsnak nemrég Andi arról beszélt: „Két-három évig nem is szólt rólam semmi azon kívül, hogy »Tóth Andi elkezdett felnőni és kinőttek a mellei…« Szóval nem tudtak békében kinőni, szegények!

Nagyon úgy tűnik, hogy mostanra igencsak kicsúszott a lába alól a talaj. Március eleji videójában úgy fogalmazott, hogy már csak két emberre számíthat: Istire, aki egyben a menedzsere és Ada nevű barátnője. Szüksége is lesz rájuk az embert próbáló időszakban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek