Paparazzi

Leleplező fotók: zanzibári luxushotelben bújt el szerelmével Berki Mazsi

Zs.

Létrehozva: 2023.01.11.

Módosítva: 2023.01.11.

Az elmúlt hónapokban többször is felreppentek a hírek arról, hogy Berki Krisztián özvegye szerelmes lett, de azt is beszélték, hogy már szakított is a jómódú vállalkozóval. A Bors egy olvasónk segítségével most tiszta vizet önt a pohárba, íme az igazság: Mazsi tényleg párkapcsolatban él, és éppen Zanzibár hófehér homokos tengerpartján sütteti a hasát egy olyan ötcsillagos luxushotelben, ami alig pár napja nyitott ki először.

Zanzibárról, egyenesen az ötcsillagos Emerald hotelből érkeztek friss fotók szerkesztőségünkbe kedden délután. A képek tanúsága szerint a 2022 decemberében átadott, vadonatúj luxushotelbe az első vendégek között egy hazai híresség is érkezett Berki Mazsi személyében, aki a szerelmével, annak kislányával és a saját gyermekével tölt el pár romantikus napot. 

20220817 BudapestZalatnay Sarolta Cini és Béres Attila, azaz DR BRS mutatták be duettjüket.fotó: Szabolcs László (SZL)Ripostképen: Berki Renáta Berki Mazsi és  Kovács Dániel Richárd
Mazsi afrikai pihenéssel kezdte az évet  Fotó: Szabolcs László

A páros ízlésére nem lehet panasz, a 250 szobás, elegáns szálloda közvetlenül a fehér homokos tengerparton található, 8 km-re Matamwe-től. A szolgáltatások magas minőségéről a szobaárak tanúskodnak. A legolcsóbb szállás 170 ezer forint/éjszakába kerül, de van jakuzzis szoba 200.000-ért, és privát medencés is: a 260 nm-es apartman 420 ezer forintba kerül egy estére.

Emerlad Hotel Zanzibár
Jakuzzi a szoba közepén  Fotó: Emerald Hotel 

A szálloda egyébként annyira új, hogy december utolsó hetében nyitotta meg a kapuit, vagyis ezen a héten tényleg az első vendégek vették birtokukba a helyszínt. 

Nehéz volt újrakezdeni  

Berki Mazsi 2022 májusának elején veszítette el a férjét, a gyermeke édesapját, Berki Krisztiánt. Bár a tragédia előtti hónapokban már nem volt köztük minden rendben – többek között családon belüli erőszakról meséltek az egykori szomszédok –, nagyon megviselte őt a férje váratlan halála. Hogy ne viselte volna? Egy féléves csecsemővel maradt egyedül, célok, tervek és elképzelés nélkül. Hónapok kellettek ahhoz, hogy magához térjen az érzelmi sokkból, és újra tudja tervezni az életét. 

Berki Mazsi
Mazsi Krisztián temetésén mondott búcsúbeszédet Fotó: Bors

Nem volt könnyű dolga, hiszen bármibe kezdett, azonnal kemény kritikával illette az internet népe. Mazsi egyik legbátrabb vállalása például az volt, hogy a nyár végén elvállalta a Dancing With The Stars-ban való szereplést. A megmérettetés – utólag azt mondja – élete legjobb döntése volt, hiszen a táncnak köszönhetően újra élni kezdett. 

– A próbákon jól haladunk, ha minden sikerül, meg tudom mutatni azt az életvidám Mazsit, aki egyszer voltam… Aki régen én voltam, és akit remélem, hogy egyszer még maradéktalanul visszakapok – nyilatkozta Mazsi korábban a Borsnak. 

Berki Mazsi
Berki Mazsinak a tánc jelentette a gyászterápiát  Fotó: Nagy Zoltan                         

Szerelembe esett 

Az új szerelem szinte az első táncpróbákkal együtt érkezett Mazsi életébe. A titokzatos férfit az özvegy a barátnőin keresztül ismerte meg. Renáta sokat tanult a hibáiból, Krisztián halála után fél évvel például azt mondta, hogy soha többé nem fogja beengedni a nagy nyilvánosságot a magánéletébe, nem szeretné azt az életstílust folytatni, amit a volt kapcsolatában tapasztalt meg. Ezt a fogadalmát egyébként tartja is a mai napig, párját még soha nem mutatta meg a nyilvánosságnak. A férfitől kapott luxusterepjárót azonban nehéz láthatatlanná tenni, a kommentelők hamar kiszúrták, hogy milyen nagyvonalú úriemberrel él együtt, aki ilyen kocsival támogatja az autókázásait. 

Mazsi luxusterepjáróját nehéz nem észrevenni

Mivel a magánéletéről tényleg soha nem beszél, azt a nemrég felreppent hírt sem tudta senki megcáfolni, vagy megerősíteni, hogy a titokzatos szerelmével szakítottak, vagy sem. A megválaszolatlan kérdésre egészen mostanáig kellett várni, amikor is belépett egy csinos nő és egy fess férfi egy tíz év körüli kislánnyal és egy egyéves kisbabával Zanzibár egyik legújabb és legszebb szállodájának kapuján. 

A világ túlfelén is kiszúrták őket 

A Bors figyelmét egy nem magyar állampolgárságú kedves olvasónk hívta fel arra, hogy a csinos barna hölgy bizony nagyon ismerősnek tűnik neki. Az olvasó fotót is küldött, amin egyértelműen beazonosítható Berki Mazsi, vállalkozó kedvese, és a velük utazó gyermekek is. 

Berki Mazsi
Gyönyörű helyen nyaralnak  Fotó: Bors 

A szemtanú beszámolója szerint a család visszahúzódó, csendes, kerülik a feltűnést, a felnőttek a két gyermekre és a pihenésre koncentrálnak. 

Délutáni koktélozás  Fotó: Bors 

A helyszínről – tőle szokatlanul – Mazsi még nem nagyon posztolt az Instagram-oldalára, mindössze egyetlen képet osztott meg, amin kislánya, Emma látható, ahogy a babakocsijával játszik. A helyszínt ugyan nem jelölte meg, de a szálloda környezete és a láthatóan jó idő – mezítláb van a baba – megerősíti, hogy a helyszín tényleg a mesebeli Afrika. 

Berki Mazsi baba
Emma is élvezi a nyaralást  Fotó: Instagram
https://cdn.borsonline.hu/2023/01/ouQUMn4zgD1X7PSRqbH1Dli-rXtJheMwEUNHwg8zCuA/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E1ZWQ2MjNlOTk4NjQxODdiNGE0Y2NhZGU3MTNmOGMw.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Szívszorító vallomás: A mai napig pánikrohamok gyötrik Berki Mazsit, ha Krisztiánra gondol

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161455_auto_resized.jpg
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714092911
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162918_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Hazahozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714092911
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162546_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162923_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sztárszakítás: 15 év házasság után válik a magyar énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161483_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: újabb szomorú hírt kapott a királyi család, a hercegnőről van szó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő