Család

Gyerekműsorból a legnagyobbak közé - Hogyan lett Ördög Nóra a legismertebb hazai női műsorvezető?

N.T.

Létrehozva: 2023.01.29.

Ördög Nóra mára tagadhatatlanul egy külön márkává nőtte ki magát a hazai televíziózás világából, ebben pedig férjének, Nánási Pálnak és két gyermeküknek, Micinek és Vencelnek is hatalmas szerepe volt.

Ördög Nóra mára tagadhatatlanul egy külön márkává nőtte ki magát a hazai televíziózás világából, ebben pedig férjének, Nánási Pálnak és két gyermeküknek, Micinek és Vencelnek is hatalmas szerepe volt.  Nehéz elhinni, hogy a mára már saját sminkmárkával, YouTube-csatornával, több százezres követőtáborral, balatoni büfével és számos, a nevéhez köthető sikerműsorral rendelkező tévés a Kölyökklubból indulva lett az ország egyik legismertebb és legbefolyásosabb nője.

Ördög Nóra és Nánási Pál
Ördög Nóra férjével, Nánási Pállal Fotó: Bors

Honnan indult az ország Nórija? Mik volták élete meghatározó pillanatai? Mikor talált rá a boldogság?

Csillag születik 

Ördög Nóra 1981. szeptember 8-án született Mórahalmon. Tanulmányait a helyi Móra Ferenc Általános Iskolában kezdte, középiskolai tanulmányait a szegedi Radnóti Miklós Gimnáziumban folytatta később pedig a Budapesti Gazdasági Főiskola KVIF Karára járt. Gyermekkorában jazz-balettozott és tíz évig versenytáncolt is. Tévés karrierjét egy szegedi televíziónál kezdte, innen került gyakornokként az RTL Klubhoz, ahol első televíziós szereplése a Top of the Pops című zenei műsorban volt, később pedig már a Kölyökklub és a Moziklub műsorvezetője, illetve szerkesztője is volt. 

A mindig kedves és mosolygós műsorvezető karrierjén a Reggeliben és a Stohl Andrással közösen vezetett, nagy sikerű Szombat esti láz című műsorban való szereplése lendített óriásit, a hab tortán pedig az ezt követő Csillag születik és az X-Faktor volt, melyeknek háziasszonyaként már végképp feltette magát a hazai televíziózás térképére. 

A váltás 

 

Kétségtelen, hogy Nóri életében az egyik legnagyobb fordulópont az volt, amikor 2014-ben több mint 10 évnyi közös munka után otthagyta az RTL Klubot, és - mindenki legnagyobb meglepetésére - átigazolt annak legnagyobb konkurenséhez, a TV2-höz. 

 

A csatornánál a Rising Star című tehetségkutató műsorvezetőjeként debütált, azóta pedig mások mellett olyan olyan óriási népszerűségnek örvendő műsorokban szerepelt már, mint Az ének iskolája, a Kismenők, a Star Academy, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, az Ázsia Expressz vagy a Dancing with stars

Társkeresés

Nóri életében eddig két két meghatározó nagy szerelem volt: 2008 augusztusában ment férjhez Rubin Kristófhoz, akivel ekkor mér hét éve éltek együtt. Utólag úgy tűnik, hogy nem volt a legjobb ötlet hivatalosan is összekötni az életüket, ugyanis még az év decemberében elváltak. Nórira később, a szintén ismert fotóművész, Nánási Pál személyében talált rá a szerelem, akivel 2010 szeptemberében titokban, szűk családi körben össze is házasodtak. A párnak három évvel később, 2013. május 6-án megszületett az első gyermeke, Nánási Mici, egy évvel később, augusztus 3-án pedig már a másodig gyerkőc is megérkezett, aki a Vencel nevet kapta. 

Nánásiék

Nagyon senkinek sem kell bemutatnunk, hogy az anyaság egy kicsit sem szegte Nóri kedvét a szereplés terén, hiszen a folyamatos tévés szereplései mellett férjével közösen elindították a Nánásiék című YouTube-csatornát, melyen a gyerekeik is rendszeres szereplők. Emiatt ugyan már több támadás is érte a házaspárt, azonban még így rengeteg embert érdekel a hétköznapinak egy kicsit sem mondható család mindennapjai, hiszen már több mint 160 ezer feliratkozója van a csatornájuknak.

 Videós tartalmaik mellett a közösségi médiás posztjaikat is zabálják: Nóri Facebook-oldalát több mint 300 ezren, Instagramját pedig 319 ezren követik, a közös, Nánásiék Instagram-profiljukat pedig 162 ezren. A sztár pár még ennek ellenére sem tud nyugton ülni és pár éve még egy büfét is nyitottak a Balatonon, amely szintén óriási népszerűségnek örvend, - bár egyszer már költözniük kellett - Nóri nemrég pedig még egy saját szépségápolási márkával is kijött, Nora Beauty néven

Elismerések 

Ördög Nóra megkerülhetetlenségét népszerűsége mellett pedig még a szakmai elismerései is remekül mutatják: eddig már négyszer ( 2009, 2012, 2018, 2022) nyerte el a Story Ötcsillag-díját „Az év műsorvezetője kategóriában, 2011-ben Junior Prima díjat kapott Magyar sajtó kategóriában, 2016-ban pedig a Televíziós újságírók díjával is kitüntették női műsorvezető kategóriában. 
 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17059060_auto_resized.png
origo.hu

NATO-tagok fenyegették meg Magyarországot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26124_resized.jpg?avcount=1710816316
origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17057127_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kezdődik az asztrológiai újév: ezekre a csillagjegyekre lesz brutális hatással

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17060568_auto_resized.jpg
vg.hu

Ukrán parancsnoki tanácskozásra mértek csapást az oroszok, vérfürdő a fronton

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17056927_auto_resized.jpg
ripost.hu

Újabb legenda távozott: elhunyt a népszerű rockbanda frontembere - Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17061105_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Hont András: Magyar Péter belezavarodott a történetébe

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26127_resized.jpg?avcount=1710816316
origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25922_resized.jpg?avcount=1710816316
she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17059043_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Három csillagjegy, aki mindig aggódik a pénz miatt: vajon te is köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25962_resized.jpg?avcount=1710816316
life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17059320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Egy életed van” - Elhagyta az országot Csernus Imre

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/aVjT1QuD4o3MF_tJT0Wqv7O-M0Zjw-IBFZhOG7PXk8s/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJjYWU0MjFlMGJiZDQ5NWRhMjA5MzQ0NDNiOWJlZjFh.jpg
ÁZSIA EXPRESSZ

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/j1IUfZsHidUROU0c_dATtraexp4ud2jRRIxhaHQzI4w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA4YjQ2MGJiMmQzNDQ1N2JiNmFhMzI1Njk3NDU2YzIx.jpg
ÖRÖMÜNNEP

Bódi Csabi meglepő titkot árult el a megállíthatatlan kézilabda-válogatottról - Videó