alázat

Bangó Margit: „Korda Gyuri gyerekkoromtól végigkísérte az életemet”

Létrehozva: 2023.01.01.

Álló tapsvihar fogadta Bangó Margit produkcióját a Csináljuk a fesztivált! műsorában. Leginkább Korda György reakciója hatotta meg.

Ahogy mondani szokás, felrobbantotta a színpadot Bangó Margit a Csináljuk a fesztivált! szombati, szilveszteri műsorában, ahol az Aranyeső című örökzöld slágert énekelte el. Álló tapsvihar fogadta a produkciót, és ami különösen jólesett a művésznőnek: a zsűriben ülő Korda György fel is ment a színpadra személyesen gratulálni neki.

Fotó: Saját

Nagyon meghatódtam, főleg, mert Gyurit nagyon szeretem és tisztelem – kezdett bele a Borsnak nyilatkozva a legendás énekesnő. 

Persze az összes szereplőt és zsűritagot kedvelem, de őt különösen. Mi 55 éve ismerjük egymást, én azóta vagyok a pályán. Gyuri már akkor nagy sztár volt, amikor én még iskolába jártam. Tulajdonképpen gyerekkoromtól végigkísérte az életemet

– áradozott a Kossuth-díjas énekesnő.

Korda György Balázs Klári
Fotó: Szabolcs László / Bors

Lapunknak azt is elárulta, mi lehet az évtizedek óta tartó töretlen sikerének a titka.

Nem vagyok egy önimádó, magamutogató. Borzasztó szerény vagyok. 

A Jóisten adott egy tehetséget, de az még nem minden. Alázatosnak kell maradni, szelídnek. Ha kell, kemény is tudok lenni, hiszen Kos a csillagjegyem.

 17 évesen kerültem a pályára, mindenkinek csókolommal köszöntem, Kabos Laci szólt rám, hogy tegezzem, de képtelen voltam, olyan tiszteletet éreztem a nagyok iránt. Manapság a fiatalok már nem így viselkednek, elmennek a tévébe szerepelni, aztán azt hiszik, bármit megtehetnek. Tisztelet a kivételnek – fogalmazott Bangó Margit.

Akárhová megyek, akárhol lépek fel, mindenhol olyan ováció fogad, mint ami itt fogadott. De őszintén, nem számítottam most erre, mert egy televíziós felvételen nem szoktak ilyet csinálni. Hiszem, hogy a közönségem érzi, hogy amit adok, az tényleg szívből jön. Nálam semmi sem megcsinált, valóban az érzelmeim vezérelnek. Őrült énekes vagyok, aki csak a zenére koncentrál – szögezte le.

S ha már szilveszteri adás, a Bors megkérdezte a művésznőt, tesz-e újévi fogadalmat:

Régóta nem fogadok meg semmit. Úgysem tudom betartani, akkor meg minek? Szilveszter éjfélkor mindig színpadon vagy úton vagyok, nem is emlékszem, mikor ért otthon az újév. Mindenesetre egy valamit mindig kérek, ami nagyon fontos: éjfél után imádságban kérek egészséget és békességet a családnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek