VÁRATLAN

Szegedi Fecsó kedvese exkluzív interjút adott: „Szegénykém lemaradt a szülésről”

Létrehozva: 2022.10.19.

Nagy a boldogság, megszületett Szegedi Fecsó és Bea első közös gyermeke. A kicsi a vártnál korábban érkezett, az édesanya a Borsnak mesélte el először, milyen izgalmakban volt része a szülés előtti órákban.

Amint az orvosa megtudta, hogy Bea várandós azonnal veszélyeztetett terhesnek nyilvánították a tavalyi vetélése miatt. Emellett azt javasolták, programozott császármetszéssel hozza világra a kisfiát, aki Amerikában látta meg a napvilágot.

Megvolt az időpont, azt terveztük, hogy október 18-án, kedden reggel bemegyünk a kórházba, szépen mindent előkészítenek és megszületik a kicsi. Na de nem ez történt. Péntek este furán éreztem magam, nem igazán tudtam aludni sem, mert folyton kijártam a mosdóba. Amikor szombat reggel felkeltem, észrevettem, hogy vérzek. Bementünk a kórházba, megvizsgáltak, két ujjnyira voltam tágulva, de mondták, hogy ez nem olyan sürgős, menjek haza nyugodtan. Ráadásul szombaton nem is volt bent a dokim – kezdte a Borsnak Bea, aki nyugodt szívvel hazament, részben azért is, mert nem voltak összehúzódásai.

Aznap este 8 óra körül amikor lefeküdtem aludni, elkezdett erőteljesen rugdosni a gyerek a hasamban. Egyszer csak abbamaradt a rugdosás és jöttek a fájások. A kisfiam, Medi mellettem aludt, Fecsó kint volt a nappaliban, én pedig nem voltam benne biztos, hogy szóljak-e neki. Egyre erősödtek az összehúzódások, 10 óra körül már 4 percenként jöttek. Nem bírtam tovább, olyan fájásaim voltak, hogy nem igazán voltam már képben, szóltam Fecsónak, hogy azonnal menjünk be a kórházba! folytatta, s hozzátette, nem várt fordulatot vettek az események, hiszen most Amerikában vannak és nincsen segítségük.

Medi velünk volt hétvégén és úgymond senkink nincs itt kint. Egy barátunk vigyázott volna rá kedden, de mi szombaton éjfél körül értünk be a kórházba. Medit persze nem engedték fel a szülőszobára, Fecsó vigyázott rá, úgyhogy egyedül kellett mennem szülni, egy vadidegen országban. Nagyon kemény volt! Felvittek tolókocsiban, 10 ember ugrált körülöttem, mindent mondtak, írtak, kérdeztek, aztán hívták a dokimat és megcsászároztak. Egy óra alatt lezajlott az egész, komplikációk nélkül, viszont Fecsó otthon volt a gyerekkel, így szegénykém lemaradt a szülésről. Az egyik ápoló mondta, hogy felveszi nekem videóra az egészet, tök aranyos volt! Hajnali kettőkor született meg a kicsi, de Fecsó csak másnap reggel 8-kor jöhetett be Medivel. Azt mondta, talán jobb is, hogy nem volt bent, mert nem bírta volna a vért – magyarázta a kismama, aki az első pillanattól kezdve nem múló rajongással nézi a kisfiát.

Az édesanya a várandósság vége felé gyomorégéssel küzdött, ami a közvélekedés szerint arra utal, hogy hajjal születik a pici. Ez Bea esetében is beigazolódott.

Nagy haja van, olyan cuki! Máris szerelmesek vagyunk a gyerekünkbe! A születése óta egy másik univerzumban vagyunk, egész nap csak ámulunk Fecsóval, hogy mennyire szép! Aranyos és jó baba, egyáltalán nem sírós. Nagyon figyelmesek a nővérek is, félóránként megnéznek minket, hogy minden rendben van-e. Ez nem az a kórház, ahonnan haza akarsz menekülni… – tette hozzá nevetve Bea, aki már egy nappal a szülés után is meglepően jól van ahhoz képest, hogy egy komoly operáción esett át.

Az első pillanattól kezdve mellettem van a pici. Először javasolták, hogy elviszik, pihenjek nyugodtan, de mondtam, hogy nem vagyok rosszul járok-kelek. Nekem sokkal jobban fájt a rendes szülés. Meglestem a sebemet, nagyon szépen összevarrt az orvos, szinte nem is látszik és fura módon könnyebben is mozgok, mint az első szülésem után – árulta el Bea boldogan, akinek hivatalosan 3 napig kellene bent maradnia, de mivel ennyire jól van, akár haza is mehetnek
 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27209_resized.jpg?avcount=1713525012
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27208_resized.jpg?avcount=1713525012
origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142944_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142134_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Meghalt Ferich Balázs, a Supermanagement társalapítója, Azahriah menedzsere

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135573_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138672_auto_resized.jpg
vg.hu

Pontokba szedtük, milyen lesz a kalauz nélküli MÁV – készülhetünk újdonságokra bőven

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27207_resized.jpg?avcount=1713525012
origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137744_auto_resized.jpg
astronet.hu

Bika hava: 1 éves szültésnapi horoszkóp a Bika jegyűeknek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713525012
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143251_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Micsoda fotó! Menyasszony lett Liptai Claudia kislányából, Pankából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/vY_U9aXjW-otQREJ8_OpsJvmRuBQZuhhvtHR6pGYg6I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwYThlMTM2MjBmNzRmZGQ5M2NjNGQwMTc1ZmUzYmRl.jpg
Botrány

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/P4C1P7TsBA6vVqiTzkj4mkVLoD1Vnii5BQlxV0MFhuk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NmZDdlNDM5MGUzZDQzN2FhM2I3MjM1NTE3MDkxN2I1.jpg
Vallomás

„Szteroidos kezelést kapok” – komoly problémával küzd Marics Peti