Karrier

Majka: Bármilyen segítséget is kapj, azt ki kell használni!

Létrehozva: 2022.10.04.

Szombaton lesz a Yettel Stage szuperkoncert, ahol ismert zenészek és feltörekvő zenészekkel lépnek együtt színpadra. Majka szerint nem baj, ha valaki kihasználja a segítséget, amit kap.

Szombaton tartják a Yettel Stage 5G koncertet a fővárosi Szabadság téren, ahol ismert zenészek együtt lépek színpadra feltörekvő tehetségekkel. A fellépők között lesz Majka, a Margaret Island, a Punnany Massif, valamint Perrin, Kacaj és a The Pontiac. A kezdeményezés célja, hogy lendületet adjon ezeknek a kezdő zenekaroknak. Majka ezúttal egy korábbi vendégzenekart, a Perrin formációt vette pártfogásába.

Befutott és feltörekvő csapatoké lesz közösen a színpad  Fotó: Máté Krisztián / Bors

– Mindegy, hogy tehetségkutató műsor, reality show, ahonnan én is jövök vagy odafigyelés. 

Bármilyen segítséget kapnak az emberek az életben, azt ki kell használni. 

Nem biztos, hogy rossz dolog ezeknek a tehetségeknek, ha ismert előadók felhívják a rajongók figyelmét rájuk. A segítő jobb még inkább olaj arra a bizonyos tűzre, ami ezekben a zenekarokban van – hangsúlyozta Majka, aki arra is visszaemlékezett, hogyan jutott addig, hogy elismerjék és egy egész ország a dalait dúdolja.

Majka szerint egyálalán nem szégyen használni a kapott segítséget. Sőt!  Fotó: Máté Krisztián / Bors

– Nekem is volt egy jump startom, még 8-10 évvel ezelőtt, amikor ismert voltam, de csak utána jött egy még nagyobb ugrás, amikor végre elismert énekes lettem. Ezért is tartom fontosnak, hogy felhívjam a figyelmet a feltörekvő zenekarokra, mint amilyen a Perrin is. A Budapest Parkban léptek fel előttünk, és elképedve néztük, mennyire jók voltak. A színpad mögött jót beszélgettünk egymással. Azért gondolom, hogy a Perrin megérdemli a támogatás, mert egy olyan műfajban zenél, ami szinte feledésbe merült. Pont az előbb említett koncert után pár héttel jött a megkeresés a Yetteltől, és egyből a Perrin jutott az eszünkbe. Nagy lehetőség, hogy tudtunk segíteni – fűzte hozzá Majka.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után