Fájdalmas

Kellemetlen helyzetbe került, nyilvánosságra hoztak egy felvételt Szegedi Fecsó párjáról

Létrehozva: 2022.07.07.

Kellemetlen helyzetbe került a sikeres üzletember, Szegedi Fecsó menyasszonya, Bea.

Forrás: BORS

Géczi Bea gyermeke nem kis bonyodalmat okozott, amikor a telefonjával játszott a tudta nélkül. Kellemetlen meglepetés érte Beát, miután ránézett az telefonjára és nem igazán értette, hogy miért záporoznak az értesítések. Az történt ugyanis, hogy a Blondie művésznéven is ismert anyuka egyik régi videóját a kisfia feltöltötte a TikTok csatornára. A videó gyakorlatilag egy óriási bejelentés Bea terhességéről. Hogy ez igaz-e vagy sem, arról megkérdeztük Szegedi Fecsó menyasszonyát, aki tisztázta a helyzetet.

Az az igazság, hogy a kisfiam játszott a telefonommal és véletlenül feltöltött egy régi videót mondta Bea, akit felkavartak a történtek. 

A szőke szépség tavaly tudta meg, hogy várandós. Akkoriban még dúlt közöttük a szerelem és óriási volt a boldogságuk. Nem sokkal később Bea orvosa közölte vele és Fecsóval, hogy egészségügyi szempontból nagyon veszélyes lenne a terhesség, nem sokkal később sajnos elvesztették a picit. Mindkettejüket nagyon megviselte ez a veszteség, részben ezért is került sor a szakításra.

A felvétel még a korábbi terhességemnél készült, de mivel sajnos elvetéltem, így sosem mutattuk meg a nyilvánosságnak – mondta Bea, aki az ezt követő szakítás után rájött, hogy nem tud Fecsó nélkül élni, és újra egymásra találtak. A szerelmük olyannyira megerősödött, hogy az üzletember karácsonykor megkérte szerelme kezét, a közeljövőben pedig talán sor kerülhet majd az esküvőre is.
 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek