Börtön

„A börtönből hasznot húzok”- Magánzárkában kezdi a börtönéveket Aurelio

Létrehozva: 2022.02.17.

Egy egyórás élő videóban búcsúzott a rajongóitól a celeb, akiről egy darabig nem hallunk majd, hiszen rövidesen elkezdi a börtönbüntetését. Kiderítettük, az első 10 napot karanténban kell eltöltenie.

Igencsak jó hangulatban telt Aurelio Caversaccio szerda délelőttje – legalábbis úgy tett a születésnapos valóságshow-hős, mint akivel minden rendben van. Az igazság ezzel szemben az, hogy rövidesen drámai módon megváltozik az élete. 

Aurelio – mint arról a Bors is beszámolt – jogerősen 3,5 év börtönbüntetést kapott emberrablásért, illetve a drogügyei miatt. Szerdán egy fizetős élő videóban megosztotta a készülődés perceit. A figyelem biztosan jól esett neki, főleg annak fényében, hogy jó időre el lesz zárva a követőitől, sőt minden más embertől is. A Bors megtudta: 10 napig biztosan magánzárkában lesz majd. Bár Aurelio úgy hirdette, hogy a születésnapján vonul be, kiderült, csupán ma kezdi meg a büntetése letöltését. 

Fotó: Jens Schlüter

Volt már ennél jobb születésnapja 

– K**vára fel vagyok készülve, mindenre számítok… Vissza is híztam, 90 kiló vagyok, így meg tudom védeni magam – mondta Aurelio, aki azt is elmesélte, hogy milyen érzésekkel vág neki élete egyik legkülönlegesebb kalandjának.

– Nem vagyok hajlandó depressziós lenni. Pozitívan gondolkodom, nem fog megtörni a börtön. Persze, lehetne jobb születésnapom is, de rosszabb is. Tavaly a Maldív-szigeteken ünnepeltem, idén kicsit szerényebben nyomom…

Aurelio élő videóját nem nézte nagy tömeg, de így is összejött 130-140 ember, akik ha fejenként befizették a 2 ezer forintot, már akkor 300 ezer forintot kaszált azzal, hogy elbúcsúzott. 

Nem biztos, hogy megvárja a szerelme 

– A börtönből hasznot húzok – magyarázta Aurelio. – Egy életrajzi könyvet írok majd, amiből sok pénzt keresek, leszokom a kávéról és a cigiről is. Ezek a terveim – harsogta.

– Nekem a sors most ezt a küldetést szánta… – magyarázta Aurelio, aki arról is mesélt, hogy a szerettei mit gondolnak a kialakult helyzetről. –  A barátnőm szerintem kicsit örül, hogy megszabadul tőlem, mert elég sok vagyok és idegesítő. De a viccet félretéve, nyilván nagyon hiányzunk majd egymásnak. A kapcsolattartóm az anyukám lesz, Edit, a szerelmem és Pumped Gabó is. Editnek egyébként azt mondtam, hogy nem kötelező megvárnia engem. Ha úgy érzi, hogy annyira stabil a szerelmünk, hogy folytatni akarja, amikor kijövök, akkor mehet. Én szeretném folytatni. Ha nem, nem. Egyébként, ha nem lett volna ez az ügy, már nem biztos, hogy együtt lennénk, mert sokszor kihúztam a gyufát, sokszor nem tartottam be az ígéretemet, viszont ezen nagyon szeretnék változtatni és változtatni is fogok. 

Ha bántják bent, perelni fog 

Aurelio felkészült arra is, hogy az ismertsége és a megosztó személyisége miatt belekötnek majd a rabok, esetleg a fegyőrök. 

– Az ügyvédeim alig várják, hogy meghallják, hogy panaszkodom, azonnal pert indítok és leperelem róluk a gatyát, ha bántanak engem! – magyarázta emelt hangon, majd így folytatta: – Börtön fokozatot kaptam, de semmit sem tudok még a körülményeimről. Karanténnal kezdek, aztán elvisznek majd valahova, ahol elkezdem a büntetést. Hogy a 3,5 évből mennyit kell ülnöm, azt nem tudom, de az egészet biztosan nem! Ha annyit kellene börtönben lennem, ez a videó a Bahamákról sugározna – utalt arra Aurelio, hogy abban az esetben elmenekült volna az országból.

Megkerestük Aurelio ügyében a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának sajtóosztályát, ahonnan megtudtuk, hogy a celeb az első 10 napját valóban magánzárkában tölti, hiszen a pandémia miatt a bevonuló rabok karanténba kerülnek, hogy megóvják a többi rab egészségét.

– Tájékoztatjuk, hogy minden fogvatartott a büntetés-végrehajtási intézetbe történő befogadásuk során egészségügyi vizsgálaton esnek át, amit a bv. intézet orvosa és egészségügyi személyzete hajt végre. Minden újonnan befogadott személyen COVID-tesztet is végeznek, majd a vizsgálatot követően – amennyiben felső légúti tünetek jelenléte nem tapasztalható – a korábban bevezetett szabályoknak megfelelően közösségbe helyezésük kizárólag 10 nap elkülönítést követően történik meg. Az elkülönítés időszaka alatt speciális szabályokat alkalmazunk, mely kiterjed a személyes érintkezés, a fertőtlenítés, a járványügyi megfigyelés és ellátás, valamint a mozgási útvonalak szabályozására – tájékoztatta lapunkat a Büntetés-végrehajtás sajtóosztálya.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27420_resized.jpg?avcount=1714032913
origo.hu

Fontos beszédet mond Orbán Viktor - ÉLŐ

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27416_resized.jpg?avcount=1714032913
origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159875_auto_resized.jpg
vg.hu

Az Equilortól igazolt új vezetőt az MBH Bank

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157935_auto_resized.png
metropol.hu

Váratlan bejelentés érkezett: ez Azahriah mindhárom Puskás-koncertjét érinti

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161106_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Rájuk lesz érdemes figyelni Európában, a Politico szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27417_resized.jpg?avcount=1714032913
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146288_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159166_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meglepő ajándékot kapott Shane Tusup: „Szabályosan lesokkolt”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161166_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Balázs Andi: Sokszor kérdezték, hogy „nem vertek meg az utcán?!”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160030_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszakad a szív: holtan találták meg az eltűnt, 4 gyermekes nyíregyházi édesanyát

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott